Beheer al uw transporten via een cloudgebaseerd transportbeheersysteem (TMS).

We bieden een uitgebreid cloudgebaseerd systeem voor transportbeheer voor bedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen.

Wat is een?

De term transportmanagementsysteem (TMS) omvat een breed scala aan oplossingen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Er zijn veel softwareleveranciers en elk biedt verschillende functies. Sommige richten zich op transportplanning en anderen richten zich meer op de administratieve kant, zoals orderbeheer en verzendplanning. Logic TMS van AddSecure bestrijkt een groot gebied binnen het transportproces, van orderverwerking, via het hele plannings- en implementatieproces tot en met facturering. Dit soort systemen maken het mogelijk om de gehele stroom “van order tot cash” te optimaliseren. Het doel is om het gebruik van middelen te vergroten en het wagenpark en chauffeurs zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren.

Exempel på funktioner för ett transportledningssystem (TMS).

Voorbeeld van wat een transportmanagementsysteem dekt.

Lees meer over ons transportmanagementsysteem!

AddSecure biedt een cloudgebaseerd transportbeheersysteem dat is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende transport- en logistieke bedrijven in Europa. We hebben een pan-Europees team met lokale projectmanagers die zorgen voor een succesvolle implementatie. Lees meer over AddSecure Logic TMS!

Hoe stroomlijnt een TMS de bedrijfsvoering van uw transportbedrijf?

Creëert volledig overzicht en controle

Met ons one-stop-shop-concept en gestandaardiseerde integraties heeft u slechts één leverancier nodig om uw transportactiviteiten te beheren, organiseren en analyseren.

Maak transportplanning eenvoudiger

Automatiseer routeplanning en communicatie met chauffeurs. Dit bespaart tijd en middelen bij transportbeheer!

Vermindert het aantal lege routes

Verminder lege routes en onnodig rijden met gemiddeld 6% en bespaar duizenden kronen per maand op brandstof en bedrijfskosten.

Berekent de winstgevendheid vooraf

Bereken vooraf de winstgevendheid van uw bestelroutes. Door dit te weten, kunt u reageren op veranderingen in verzendkosten en de marges van het bedrijf vergroten.

Logic TMS is erg goed in het optimaliseren van workflows. Het plannen van transporten van temperatuurgevoelige goederen voor een wagenpark, vereist een efficiënte tool die veel veranderingen tussen vrachtwagens en opleggers kan verwerken.Tevens moet het een betrouwbaar mobiel platform zijn voor chauffeurs. Logic TMS omvat alles en nog veel meer.

Thomas Lund Brink, Kaj Madsen Fjelstrup A/S

Gecentraliseerde orderadministratie

Dit is het hart van uw administratie. Hier kunt u orders aanmaken of importeren en hun volledige administratie bijhouden, inclusief laad- en loslocaties, verzonden zendingen en voorgestelde trailers.

 • Verwerk informatie snel met één record.

 • Bereid automatische facturering al voor wanneer de bestelling wordt aangemaakt.

 • Maak onmiddellijk een schatting van de winstgevendheid.

Routeplanning & optimalisatie

Tools voor planning, routeautomatisering en tracking van het wagenpark in realtime om levertijden te verkorten en kosten te verlagen. Het toewijzen van opdrachten gaat eenvoudig en snel door simpelweg te slepen en neer te zetten.

 • Plan en optimaliseer het bedrijf.

 • Controleer kosten en marges in realtime op opdrachtniveau.

 • Efficiëntie verhogen.

Communicatie met de chauffeur en de uitvoering van het transport

Vanuit de planningstool verstuurt de operator opdrachten of transportopdrachten, bewaakt de positie van de voertuigen en optimaliseert of plant de routes opnieuw. De chauffeur stuurt van zijn smartphone zijn arbeidsgegevens en werkuren evenals de digitale vrachtbrief / leveringsbon (bijvoorbeeld via eCMR)

 • Stroomlijn en maak communicatie betrouwbaarder

 • Communiceer deadlines in realtime naar uw klanten

 • Productiviteit verhogen

Monitoring en analyse van transportactiviteiten

Voor een beter overzicht van de business zijn statistieken beschikbaar: omzet per periode en per chauffeur, analyse van aantal uren en volume van transportopdrachten. Gebruik dashboards op maat van uw bedrijf.

 • Analyseer de verwachte / gerealiseerde winstgevendheid.

 • Controleer uw gegevens in realtime.

 • Neem de juiste beslissing met een betrouwbare tool.

Geautomatiseerde afwikkeling van facturen en het volgen van betalingen

Het systeem maakt het mogelijk om facturen te controleren voordat ze worden uitgegeven, om aankopen te registreren en te volgen en om betalingstermijnen te hanteren.

 • Documenten automatisch overzetten naar de boekhouding.

 • Vertragingen bij facturering verminderen.

 • Betalingsherinnerningen.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een transportmanagementsysteem (TMS)?

Download onze gids waarin we je 5 tips geven voor het kiezen van een TMS dat bij je past.

Boek een demo!

Laat ons u meer vertellen over hoe onze cloudgebaseerde oplossing voor transportbeheer u kan helpen uw bedrijf te stroomlijnen