Home / Transport en logistiek / Industrieën / Logistiek koudeketen

Fleet management voor de koudeketen

Zorg ervoor dat uw temperatuurgevoelige goederen onder de juiste omstandigheden worden bewaard en afgeleverd met onze real-time oplossing voor temperatuurbewaking- en waarschuwingen.

De belangrijkste uitdagingen voor logistieke bedrijven in de koudeketen

In de transportsector gelden geen strengere eisen dan voor het vervoer van bederfelijke goederen. Of het nu gaat om voedsel, medicijnen of soortgelijke bederfelijke goederen, het voldoen aan de wettelijke temperatuureisen is essentieel. Als de koudeketen wordt onderbroken, zijn deze goederen onbruikbaar en mogen ze niet meer op de markt worden gebracht. Met de oplossingen van AddSecure voor temperatuurmonitoring behoort dit probleem gelukkig tot het verleden. De kostenefficiënte implementatie van onze oplossing voor temperatuurbewaking zorgt ervoor dat bedrijven vaste temperaturen kunnen handhaven en goederen op tijd en in perfecte staat kunnen worden geleverd.

Voordelen van goed koudeketen beheer

Voldoe aan de wetgeving

Blijf voldoen aan de strenge sectorwetgeving met uitgebreide audittrajecten en logboeken van elke rit.

Bescherm uw goederen

Bewaak de status van uw temperatuurgevoelige goederen in real-time en ontvang direct waarschuwingen bij eventuele temperatuurschendingen.

Verbeter de klantenservice

Houd uw klanten op de hoogte met live ETA-waarschuwingen en bewijs van temperatuurrapporten.

Onze toestellen maken volledige temperatuurcontrole mogelijk, zodat veranderingen in temperatuurwaarden onmiddellijk kunnen worden gedetecteerd en passende maatregelen kunnen worden genomen. Dankzij de uitgebreide rapportages kan het bewijs van naleving van de koudeketen met slechts een paar klikken en in real-time worden geleverd. En dankzij de open systeemarchitectuur kunnen alle gegevens rechtstreeks naar de juiste afdelingen, zoals het archief of het transport managementsysteem, worden doorgestuurd.

Plan een demo!

Verhoog de efficiëntie van uw vloot met onze oplossingen voor transport en logistiek.