Home / Transport en logistiek / Industrieën / Bulk and tanker transport

Bulk- en tanktransport - Gevaarlijke goederen

Beheer een veiliger en efficiënter wagenpark voor bulk- en tanktransport van gevaarlijke goederen met het toonaangevende connected fleet management platform in de sector.

Transport van gevaarlijke goederen beveiligen

Bij AddSecure erkennen we het cruciale belang van vlootveiligheid in de sector van het vervoer van gevaarlijke stoffen. Met ons uitgebreide pakket geavanceerde oplossingen zetten we ons in om de veiligheid te verbeteren, naleving van de regelgeving te garanderen en de activiteiten stap voor stap te optimaliseren.

Plan een demo!

Belangrijkste voordelen voor transporteurs van gevaarlijke stoffen

Verhoogde efficiëntie

Efficiënte routeplanning, rekening houdend met veiligheidsvoorschriften en potentiële gevaren, leidt tot snellere en veiligere leveringen en minimaliseert de blootstelling aan bevolkte gebieden en gevoelige zones. Optimaliseer de planning en verbeter het serviceniveau van de klant met minuut-tot-minuut updates over de locatie, status en prestaties van voertuigen.

Voldoen aan voorschriften

Naleving van lokale en internationale voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, waardoor het risico op boetes en juridische kwesties wordt verkleind. Onze toonaangevende en gebruiksvriendelijke downloadoplossing voor tachografen op afstand vereenvoudigt bijvoorbeeld de naleving van de rijtijden.

Verbeterde veiligheid en risicobeperking

Real-time bewaking van voertuigen, chauffeurs en vracht zorgt ervoor dat veiligheidsprotocollen worden nageleefd en helpt incidenten met gevaarlijke stoffen te voorkomen. Gevaarlijke rijgewoonten worden geïdentificeerd en chauffeurs worden getraind om het aantal ongevallen met gevaarlijke stoffen te verlagen.

Wagenparkbeheeroplossingen voor het transport van gevaarlijke stoffen

Met een speciale softwareoplossing voor wagenparkbeheer voor het transport van gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen kunnen wagenparkbeheerders de bewegingen van hun voertuigen en chauffeurs effectief volgen, waardoor ze potentiële veiligheidsrisico's kunnen identificeren en corrigerende maatregelen kunnen nemen voordat er een incident plaatsvindt.

Voorbeelden van onze oplossingen voor efficiënt en veilig transport van gevaarlijke goederen.

Routeplanning en -optimalisatie

Routeplanning waarbij rekening wordt gehouden met beperkingen en regelgeving met betrekking tot het vervoer van gevaarlijke stoffen, zoals het vermijden van dichtbevolkte gebieden en verboden zones.

Verbeterde veiligheid door camera's

Identificeer en pak gevaarlijk rijgedrag aan met behulp van AI-gestuurde voertuigcamera's. Zorg voor nauwkeurig videomateriaal van elk incident.

Real-time bewaking

Real-time bewaking van de locatie, snelheid, routeafwijkingen en andere kritieke gegevens van voertuigen, met waarschuwingen voor mogelijke veiligheids- of nalevingsovertredingen.

Voorspellend onderhoud

Houd je voertuigen in goede conditie door preventief onderhoud. Traceer en plan voertuiginspecties, onderhoud en reparaties.

Gegevensanalyse en rapportage

Gegevensanalyse om inzichten, trends en rapporten te genereren over belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's), naleving, veiligheidsstatistieken en operationele efficiëntie.

Communicatie/ documentbeheer

Beveiligde communicatiekanalen met chauffeurs en opslag voor relevante elektronische documentatie, vergunningen, certificaten, veiligheidsinformatiebladen (SDS) en informatie over noodgevallen.

Geofencing en geo-tagging

Implementatie van geofencing om de toegang of beweging van voertuigen in bepaalde gebieden te beperken en geo-tagging voor opslagfaciliteiten voor gevaarlijke materialen.

Integratie met verzending

Naadloze integratie met verzend- en bedrijfssystemen voor efficiënte communicatie, toewijzing van taken en planning van ladingen, rekening houdend met de gevaarlijke materialen die worden vervoerd.

Maak uw bulk- en tankervloot vandaag nog veiliger en slimmer!

Plan vandaag nog een demo!

Plan een demo!

Verbeter de veiligheid van uw vloot met videotelematica

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen moet u de veiligheid van uw wagenpark optimaal waarborgen. Bescherm uw chauffeurs, het publiek en uw reputatie met de videotelematicasystemen van AddSecure:

 • Identificeer gevaarlijk rijgedrag en pak het aan

 • Controleer de naleving van veiligheidsprocessen op locatie

 • HD-beelden van incidenten vastleggen

 • Vergroot de zichtbaarheid tijdens manoeuvreren bij lage snelheid

Bekijk onze reeks veiligheidscamerasystemen

Voorkom ongelukken met onze AI-camera's voor detectie van vermoeidheid en afleiding bij de bestuurder.

RoadView Plus maakt gebruik van de kracht van geavanceerde ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) en DMS (Driver Monitoring System) sensortechnologie en beschikt over een ongeëvenaarde mogelijkheid om gevaarlijk rijgedrag, zoals vermoeidheid en afleiding van de bestuurder, in real-time te detecteren. De bestuurder wordt dan proactief gewaarschuwd om een mogelijk ongeval te voorkomen.

Bekijk de RoadView Plus
Ontdek onze 12 belangrijkste strategieën om slaapgerelateerde ongevallen te voorkomen.

De ultieme gids om vermoeidheid bij chauffeurs aan te pakken en te zorgen voor veilige ritten voor het transport van gevaarlijke goederen.De ultieme gids om vermoeidheid bij chauffeurs aan te pakken en te zorgen voor veilige ritten voor het transport van gevaarlijke goederen.

Nu downloaden

Documentbeheer

Zorg ervoor dat je chauffeurs digitaal toegang hebben tot de meest recente documenten in het voertuig.

 • Upload bestanden die beschikbaar moeten zijn voor één chauffeur, een groep chauffeurs of alle chauffeurs.

 • Voeg een vervaldatum toe zodat documenten automatisch worden verwijderd in het voertuig.

 • Geef een link naar het bestand zodat het gedeeld en gebruikt kan worden in andere diensten.

 • Controleer welke documenten door welke chauffeurs worden bekeken door middel van stille bevestiging.

Voorspellend onderhoud

Zorg ervoor dat je voertuigen in goede conditie en veilig zijn door preventief onderhoud. Preventief onderhoud wordt regelmatig uitgevoerd op je trucks (en andere apparatuur) om de kans op defecten te verkleinen. Het wordt uitgevoerd terwijl je voertuigen nog werken, zodat ze niet onverwacht defect raken.

 • Plan gepland onderhoud op basis van km- of vervaldatums.

 • Controleer de status van elke onderhoudstaak.

 • Aan elke taak kunnen bestanden worden gekoppeld.

 • Volledige traceerbaarheid via geschiedenisweergave met tijdlijn van taken.

 • Sjablonen om het aanmaken van taken te vereenvoudigen.

“Veiligheid en coaching van onze chauffeurs staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we met AddSecure Roadview online toegang hebben tot de beelden die onderweg worden vastgelegd, kunnen wij onze chauffeurs proactief coachen in hun rijstijl en beschermen wij ze tegen onterechte claims.”

Jan Meuleman

Fuel Distribution Manager, Nijhof-Wassink

Vraag een demo aan!

Realiseer een grotere vlootefficiëntie met Co-Driver Fleet Management.