Europa's toonaangevende oplossing voor het volgen van voertuigen via GPS

Beheer uw wagenpark in realtime met onze marktleidende oplossing voor het volgen van voertuigen via GPS.

Creëer volledige controle over uw wagenpark met onze GPS-voertuigvolgoplossing

Met de oplossing van AddSecure voor het volgen van voertuigen via GPS kunt u uw hele wagenpark in realtime volgen. U volgt uw voertuigen en ander materieel via een webbrowser op elk willekeurig apparaat (computer, smartphone of tablet), waar u ook bent. Onze voertuigvolgsystemen bieden realtime GPS-positionering en live verkeersinformatie om aankomsttijden te berekenen en proactieve klantenservice te bieden om zodoende uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren.

Boek een demo om te zien hoe u uw voertuigen effectief kunt zien en volgen

Houd uw klanten op de hoogte van waar de voertuigen zich bevinden en gebruik geofence-waarschuwingen om hen regelmatig te informeren over de status van de zendingen.

De voordelen van GPS-tracking van voertuigen

Productiviteit verhogen

Dankzij de realtime zichtbaarheid van uw volledige wagenpark kunt u beter anticiperen op de inzet van uw voertuigen en de planning van uw chauffeurs optimaliseren.

Verlaag uw kosten

Zorg ervoor dat uw chauffeurs de meest efficiënte weg nemen en controleer ongewenst rijgedrag om de brandstofkosten te verlagen.

Verhoog uw klantenservice

Informeer uw klanten proactief met geschatte aankomsttijden en realtime verkeersinformatie en verbeter uw klantenservice.

Meer informatie over het succesvol implementeren van GPS-voertuigtracking in uw wagenpark

Dit artikel is bedoeld om u ideeën en tips te geven om te slagen met een telematicaproject en om het rendement op uw investering te maximaliseren. Op basis van de ervaringen uit onze klantprojecten en interviews met projectmanagers, klanten en systeemgebruikers hebben we onze aanbevelingen in 11 hoofdstukken gebundeld. We hopen dat je het artikel de moeite van het lezen waard en inspirerend vindt.

Whitepaper: Succes met uw project in wagenparkbeheer

Tracking en gereden routes

Krijg een overzicht van elk transport met GPS-tracking van voertuigen en belangrijke parameters met betrekking tot gereden routes en volg de rij-efficiëntie en veiligheid op. Gebruik de “tijdmachine” om te zien welke voertuigen en middelen zich gedurende een bepaalde tijd in een geografisch gebied bevonden. Bekijk gedetailleerde informatie met betrekking tot specifieke activiteiten en stops om verbeterpunten te identificeren.

Verhoog de productiviteit van uw wagenpark dankzij onze oplossing voor voertuigpositionering en GPS-tracking

Volg de locatie en status van uw voertuigen in realtime om onderbenutte voertuigen te identificeren en indien nodig te verplaatsen. Vanaf de kaart in Weboffice ziet u een beeld van uw gehele wagenpark met voertuigen, trailers, containers etc. Met dit overzicht kunt u op een effectieve manier uitzonderlijke activiteiten en verbeterpunten identificeren om een ​​betere productiviteit en grotere efficiëntie in uw transportbedrijf te bereiken.

Stimuleer veiliger rijden met Europa's toonaangevende GPS-trackingoplossing voor voertuigen

Identificeer eenvoudig chauffeurs in uw wagenpark met onveilige rijgewoonten met onze ranglijstrapporten. Moedig uw chauffeurs aan om veiliger (en efficiënter) rijgedrag aan te nemen met regelmatige, persoonlijke feedback.

“Een ander waardevol kenmerk is dat positionering en chauffeursidentificatie in hetzelfde systeem plaatsvinden. Chauffeurs worden automatisch ingelogd via de koppeling met de tachograaf en het fleetmanagement kan zo goed in de gaten houden wie welk voertuig bestuurt en waar ze zich bevinden.”

Joakim Asplund, Projectmanager bij Ahola Transport

Onze toonaangevende functies voor het volgen van voertuigen via GPS

Geofencing

Minimaliseer wachttijden door automatische meldingen wanneer voertuigen vooraf gedefinieerde "geografische omheiningen" en gebieden passeren.

Route-optimalisatie

Optimaliseer de routes van uw voertuigen en bereken de winstgevendheid door middel van routeberekening.

Start-stop rapportage

Uw kengetallen worden automatisch verzameld, gebundeld en beschikbaar gesteld in gedetailleerde rapportages.

Tijdmachine voor GPS-tracking

Krijg volledig inzicht in welke voertuigen op een bepaald moment in een bepaald gebied zijn geweest.

Plan een gratis demo

Verbeter uw winstgevendheid met behulp van Co-Driver