Home / Alarmtransmissie / ARC op locatie

ARC op locatie oplossingen

Een geïntegreerde IP-alarmoplossing voor zakelijke en commerciële alarmcentrales. Wij bieden u de voordelen van IP-systemen, ongeacht de oorspronkelijke fabrikant of de complexiteit van de installatie.

Alarmcentrale

AddSecure IRIS Secure Apps ISA-4: Innovatie en integratie

ISA-4 vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in de efficiëntie van alarmtransmissie. Deze geavanceerde oplossing stelt alarmcentrales in staat om alarmen, gebeurtenissen en statusinformatie te ontvangen van IRIS-terminals, met een naadloze integratie die het verschil maakt. Dankzij zijn moeiteloze integratie met bestaande alarmmanagementsoftware, verhoogt ISA-4 niet alleen de operationele efficiëntie, maar bespaart het ook kostbare middelen door de noodzaak van dure vervangingen te elimineren. Dit betekent een soepele overgang naar geavanceerde technologie zonder de noodzaak van volledige systeemoverhauls.

Ontdek de baanbrekende impact van AddSecure IRIS Secure Apps ISA-4 op alarmtransmissie.

Alarm transmissie vormt het kloppende hart van veiligheid, waarbij het essentieel is voor de bescherming van onze woningen en bedrijven. Als de verbindingslijn tussen alarmsystemen en noodrespons is het cruciaal dat deze systemen efficiënt en betrouwbaar zijn.

Ik wil meer weten
Beveiliging

Prioriteit voor Veiligheid

Bij AddSecure IRIS Secure Apps (ISA-4) staat veiligheid op de eerste plaats. We hanteren strikte beveiligingsprotocollen, inclusief verificatie en versleuteling van alle communicatie tussen IRIS-terminals en ISA-4. Dit garandeert maximale bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en data-interceptie. Met ISA-4 kunt u vol vertrouwen rusten, wetende dat uw alarmsystemen veilig zijn.

ISA-4

Eén oplossing voor alles

De uitgebreide IRIS-4 terminaloplossing van AddSecure biedt de voordelen van IP/4G aan zowel nieuwe als bestaande inbraak- en branddetectiesystemen, ongeacht de oorspronkelijke fabrikant of de complexiteit van de installatie. Dit maakt het de perfecte keuze voor degenen die hun beveiliging willen verbeteren zonder de last van volledige systeemvervanging.

Software computer

Gecertificeerde kwaliteit

Bij AddSecure staat kwaliteit centraal. Alle componenten van de IRIS-oplossing zijn uitgebreid getest en gecertificeerd door VdS, het meest vooraanstaande testlaboratorium in Europa. Met volledige certificering volgens EN50136 en EN54-21 CPR-normen biedt onze oplossing extra gemoedsrust op het gebied van regelgevende naleving.

Voordelen

Verbonden en veilige omgeving

Gegarandeerde kwaliteit alarmtransmissie

Volledige certificering volgens EN50136 en EN54-21 CPR-normen biedt gemoedsrust wat betreft naleving van de regelgeving.

AddSecure ISA-4 is een softwarepakket waarmee alarmontvangstcentra alarmen, gebeurtenissen en statusinformatie van IRIS Alarm over IP-terminals kunnen verspreiden.

De IRIS-4 Serie biedt kosteneffectief Alarm over IP (AoIP) voor residentiële, commerciële en hoogbeveiligde sectoren. De nieuwe en toekomstbestendige 4:e generatie IRIS-terminals ondersteunt nu 4G.…

Het IRIS Alarm over IP-systeem is ontworpen voor installatie, bediening en onderhoud door beveiligingsprofessionals zonder diepgaande IT-vaardigheden. In dit gedeelte vind je een aantal toepassingen…