Ons voertuigcamerasysteem met dashcam beschermt uw wagenpark

Ons voertuigcamerasysteem met dashcam helpt u de veiligheid van uw chauffeurs en goederen te verhogen en de chauffeurscoaching te verbeteren.

Laat een voertuigcamerasysteem met dashcam uw chauffeurs beschermen en ongevallen verminderen!

Een voertuigcamerasysteem is ontworpen om nauwkeurig videobewijs en gedetailleerde informatie over het gedrag van de bestuurder voor, tijdens en na een incident te leveren.

Fordonskamerasystem med dashcam och webbportal

Hoe werkt het voertuigcamerasysteem?

Ons AddSecure RoadView-systeem maakt gebruik van een naar voren gerichte dashcam die video’s in HD-kwaliteit vastlegt. Bij een incident stuurt de camera de filmpjes via een 4G-modem samen met de posities van een ingebouwde antenne (GPS). De films zijn vervolgens beschikbaar in een webportaal voor analyse. Er zijn veel redenen waarom wagenparkeigenaren zouden moeten overwegen om een dashcam en een voertuigcamerasysteem in hun voertuigen te installeren. In het volgende blogartikel lees je meer over de belangrijkste redenen.

Voordelen voertuigcamerasysteem met dashcam

Verweer tegen valse claims

Bescherm uw chauffeurs tegen onterechte claims met onweerlegbaar videobeelden in HD-kwaliteit.

Lagere verzekeringspremies

Profiteer van verlaagde verzekeringspremies en verlaag het ongevallenpercentage.

Verbeterde veiligheid wagenpark

Identificeer gebieden die mogelijk risicovol zijn en zorg voor een hogere veiligheid van uw wagenpark.

Bescherm uw chauffeurs

Vrijwaar uw chauffeurs van valse claims en vermijd forse verzekeringsuitkeringen met onbetwistbaar HD-videobewijs van elk incident.

  • Verdedig uw chauffeurs tegen valse claims en beschuldigingen.

  • Niet meer uitbetalen voor 50/50-claims.

  • Bescherm uw merk en uw reputatie.

Lees meer over RoadView

Meer weten over het toonaangevende camerasysteem met dashcam voor bedrijfsvoertuigen?

Ontdek de vele voordelen van AddSecure RoadView, ons geïntegreerde voertuigcamerasysteem met dashcam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis demonstratie!

“Veiligheid en coaching van onze chauffeurs staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we met AddSecure Roadview online toegang hebben tot de beelden die onderweg worden vastgelegd, kunnen wij onze chauffeurs proactief coachen in hun rijstijl en beschermen wij ze tegen onterechte claims.”

Jan Meuleman, Fuel Distribution Manager, Nijhof-Wassink

Lees meer over RoadView

Download uw gratis AddSecure RoadView-brochure. Daarin vertellen we je meer over de voordelen van een systeem met voertuigcamera's, en hoe het werkt en hoe je het gemakkelijkst aan de slag kunt.

Directe toegang tot uw beeldmateriaal

De op cloud gebaseerde cameratechnologie van AddSecure is geconfigureerd om elk incident waar te nemen waarbij uw voertuigen betrokken kunnen zijn. Binnen enkele minuten na een gebeurtenis worden alle beelden, locatiegegevens en gegevens uit de versnellingsmeter automatisch naar ons webgebaseerde videotelematicaplatform RoadView geüpload en zijn ze beschikbaar voor directe weergave en analyse.

Detecteer gevaarlijke rijgewoonten

Help uw chauffeurs veilig op de weg te blijven met de RoadView Driver Coaching-module, zodat u hen kunt beoordelen, becommentariëren en debriefen op basis van beelden van een incident.

Belangrijkste kenmerken

Opslag

Bewaar gegevens en beeldmateriaal maximaal één maand lang.

HD-kwaliteit

Hoge resolutie van 1080 pixels.

GPS & G-sensor

Ingebouwde GPS en versnellingsmeter voor positionering en rijgedrag.

Verbinding via 4G

Download uw video’s automatisch op afstand met een ingebouwde 4G-verbinding.

AddSecure 4G Dashcam

AddSecure RoadView bevat een naar voren gerichte dashcam met HD-resolutie en groothoek, inclusief GPS, 4G-functionaliteit en een ingebouwde versnellingsmeter. De camera biedt directe toegang tot nauwkeurig videobewijs en gedetailleerde informatie over het rijgedrag van de bestuurder voor alle gebeurtenissen.

Productinformatie: AddSecure Dashcam

Veelgestelde vragen over dashcam- en camerasystemen voor voertuigen

Boek een demo

Bescherm uw chauffeurs tegen onterechte claims, verminder het aantal incidenten en verbeter het rijgedrag met onze geïntegreerde dashcam-voertuigcamerasystemen.