Home / Duurzaamheid

Duurzaamheid

Door het beveiligen van kritieke communicatie en gegevens in een verbonden wereld, heeft AddSecure de mogelijkheid om bij te dragen aan de duurzame transformatie van de samenleving.

Internet of Things (IoT) en data kunnen de manier waarop we produceren, consumeren en leven veranderen. Het vormt de basis voor veel nieuwe producten en diensten, waardoor de productiviteit en hulpbronnenefficiëntie in alle sectoren van de economie toenemen.

Naarmate het aantal op sensoren gebaseerde en op internet aangesloten apparaten toeneemt, zullen ze nog meer levens- en bedrijfskritische toepassingen aankunnen. Dit maakt het belangrijker dan ooit om op een veilige en duurzame manier met data en communicatie om te gaan.

Door veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen aan te bieden, helpen we onze klanten hun activiteiten te optimaliseren, emissies te verminderen, veiligere leeromgevingen en werkplekken te creëren, de elektriciteitsnetten van morgen te bouwen – en meer. Op deze manier helpen we de samenleving te transformeren en de verbonden wereld slimmer en veiliger te maken.

Ons duurzaamheidsprogramma wordt als eerste beoordeeld door EcoVadis, een toonaangevende leverancier van beoordelingen van de duurzaamheid van bedrijven.

Lees meer over ons duurzaamheidsprogramma (in het Engels).