Home / Transport en logistiek / TMS-systeem voor transportmanagement

TMS-systeem voor online transportbeheer

Breng uw gehele transportproces in kaart met een modern Transport Management Systeem (TMS).

Het TMS-systeem van AddSecure biedt alles wat u nodig heeft om uw transport te beheren.

Het TMS (Transport Management Systeem) van AddSecure integreert het volledige orderbeheerproces in een gebruiksvriendelijke webapplicatie. Het systeem werd met behulp van experts uit de transportsector opgebouwd, waardoor het precies is aangepast aan de dagelijkse noden van transportbedrijven. De oplossing biedt controle over elke fase van het proces. Een uitgebreide set tools automatiseert en stroomlijnt de logistieke taken, waardoor een optimaal gebruik van de vloot wordt gegarandeerd.

Ontdek hoe het TMS-systeem het transport in uw bedrijf kan verbeteren

  • Het gehele transportproces online beschikbaar

  • Eenvoudige planning via "drag and drop"

  • Verminder lege en overbodige ritten

  • Bekijk de winstgevendheid voor u orders aanvaardt

Wat zijn de voordelen van een TMS-systeem?

Eenvoudige route- en middelenplanning

Koppel voertuigen en chauffeurs aan orders door ze eenvoudig naar het diagram te slepen. Het systeem sluit automatisch niet-beschikbare bronnen uit, waardoor het hele proces veel eenvoudiger wordt.

Automatiseer het werk van uw planners

Geen transportplanning meer op grote whiteboards. Breng het proces over naar de online applicatie en automatiseer zelfs geavanceerde handelingen zoals overboekingen.

Elimineer overbodige ritten en aankomsten

Door eenvoudigweg voertuigen voor de retourroutes te zoeken, beperkt u lege ritten tot een minimum en verhoogt u de winstgevendheid van individuele ritten.

U kent de winstgevendheid van elk order

Kilometerregistratie, onderverdeeld in binnenlandse en buitenlandse kilometers, met en zonder vracht. Overzicht van tankkosten, brandstofverbruik en AdBlue. Nauwkeurige berekening van de winstgevendheid.

Alle functionaliteiten van het AddSecure TMS-systeem:

Order management

Volledige registratie van opdrachten van aannemers, waarbij gedetailleerde gegevens worden verzameld zoals laad- en losplaatsen, vervoerde goederen en specifieke eisen voor de trailer.

Planning van ritten

Plannen op een interactieve tijdlijn. Orders combineren in routes. Het toewijzen van sets en afgeleiden. Zoek naar voertuigen voor retourorders. Gemakkelijk en intuïtief.

AI planner

Laat kunstmatige intelligentie (AI) routes voor u plannen. De autoplanner selecteert beschikbare voertuigen voor orders, analyseert enkele duizenden potentiële routes en selecteert de efficiëntste.

Mobiele toepassing

Mobiele interface voor de chauffeur. Routes ontvangen op de terminal. Rapporteren van de voortgang van uitgevoerde orders. Documenten uploaden. Procedures op maat van de klant.

Rittenanalyse

Kostenanalyse van orders en berekenen van hun winstgevendheid. Registratie van binnenlandse en buitenlandse routes, zowel beladen als leeg. Een reëel beeld van bedrijfsefficiëntie.

Facturatie van orders

Automatisering van facturatie voor transportopdrachten, op basis van voltooide opdrachten. Het opmaken van overzichts- en periodieke facturen en het versturen ervan naar de klant.

Bekijk ons ​​TMS-systeem in actie!

Boek vandaag nog een demonstratie en ontdek hoe onze TMS-oplossing uw bedrijf kan ondersteunen.

Overweegt u om een ​​TMS-systeem te implementeren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Download onze gids!

De gids die wij hebben opgesteld bevat 5 eenvoudige maar belangrijke stappen, waardoor u weet waar u op moet letten bij het kiezen van een TMS-systeem. We hopen met onze gids uw blik op TMS-oplossingen te verbreden en u bij te staan bij het vinden van de oplossing die het beste aansluit op uw wensen.

Ik wil de gids downloaden!

Logic TMS bespaart ons duizenden euro's per maand. Nu hebben we echt een hulpmiddel om de kernprocessen van het bedrijf te beheren: order-to-cash. We behaalden binnen twee jaar een ROI en genieten nog dagelijks van de voordelen.

Anna Ozimek-Stanuch, EPO-TRANS

Leer onze oplossing kennen

Ontdek hoe een TMS-systeem uw transport kan optimaliseren en hoeveel u kunt besparen.