Stroomlijn de werkdagen van chauffeurs door middel van digitaal workflowbeheer

We bieden een aantal digitale functies om de workflow te automatiseren en te beheren voor zowel transportmanagement als chauffeurs

Wat is een workflowmanagementsysteem?

Toonaangevende transportbedrijven werken continu aan het stroomlijnen van de workflow voor de planning en chauffeurs. Dit betekent veelal een gebruik van digitale tools die het dagelijkse werk vergemakkelijken en die alle terugkerende taken ondersteunen. De gebieden waar potentieel de meeste winst te behalen is zijn onder andere:

  • verbeterde communicatie (via instant messaging)
  • registratie van activiteiten die buiten het rijden plaatsvinden
  • afhandelen van transportopdrachten
  • document beheer
  • preventief onderhoud van voertuigen

Door de planning en chauffeurs digitale tools aan te bieden voor dit soort werktaken, wordt een efficiënt beheer van de workflow gegarandeerd en is kritieke informatie in realtime beschikbaar in zowel de cabine als op kantoor. Het systeem maakt het mogelijk om de hele werkdag te optimaliseren met als doel is om het gebruik van middelen te verhogen en hun wagenpark en chauffeurs zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren.

Meer informatie over onze oplossingen voor workflowbeheer

Laat een van onze experts u laten zien hoe u uw werkdag en workflow kunt stroomlijnen met tools voor instant messaging, activiteiten, taakbeheer, documentbeheer en preventief onderhoud.

Hoe kunnen onze services het beheer van de workflow in uw bedrijf verbeteren?

Verbeterde communicatie tussen chauffeur en kantoor

Naadloos communicatie tussen chauffeurs en planning om ongeplande gebeurtenissen effectief aan te pakken

Opvolging van chauffeursactiviteiten buiten het rijden

Gedetailleerde informatie over de activiteiten van de chauffeurs buiten het rijden die kan worden gebruikt voor salarisberekening, facturering en optimalisatie

Transportopdrachten in realtime bijgewerkt

Chauffeurs hebben altijd toegang tot actuele informatie en de planning wordt op de hoogte gehouden van de status tijdens het transport. Alle belangrijke informatie wordt verzameld voor een correcte en snelle facturatie

Documenten met belangrijke informatie altijd beschikbaar voor chauffeurs

Alle instructies voor laden, lossen, werkwijzen en de belangrijkste routines zijn digitaal beschikbaar voor chauffeurs

Doordat we ons transportmanagementsysteem hebben geïntegreerd met Co-Driver, kunnen we de transportstroom op een vlotte manier volgen. We zien wat er wordt geladen, gelost en bevestigd. Ook maken we veel gebruik van de berichtenservice. Het maakt een snelle communicatie tussen de transportmanager en de chauffeurs mogelijk en het scheelt veel tijd en veel telefoontjes!

Peter Nilsson, technisch manager Axess Logistics

Instant messaging

Houd constant contact met uw chauffeurs en communiceer op elk moment met hen. Gebruik de service om bij onvoorziene zaken direct te kunnen communiceren. Stuur berichten naar uw chauffeurs met slechts een paar klikken vanuit Co-Driver Weboffice of rechtstreeks vanuit uw standaard email programma (bijv. Outlook).

Activiteitenbeheer

Krijg volledige traceerbaarheid en een overzicht van de activiteiten van de chauffeur die buiten het rijden plaatsvinden en die in aanmerking komen voor betaling en/of facturering. Zorg er ook voor dat u de activiteiten bijhoudt die belangrijk zijn om op te volgen om uw bedrijfsvoering te kunnen optimaliseren, zoals vulniveau, lege runs, palletbalans en wachttijden.

Opdrachtbeheer

Stuur alle transportinformatie en routes direct naar de schermen van uw chauffeurs. Als een route of waypoint verandert, wordt de wijziging onmiddellijk aan uw chauffeurs getoond. Vanuit de cabine kunnen chauffeurs alle belangrijke gebeurtenissen melden, zoals: laad-, los- of wachttijden. Daarnaast maak je een checklist voor workflows om hen door de opdracht te loodsen. Foto's maken en verzenden van documenten, zoals CMR, komen goed van pas als je ze direct op kantoor wilt hebben.

Document beheer

Onze geïntegreerde systemen geven gedetailleerde rapporten weer over afstanden, emissies, activiteiten en meer. Analyseer routes in termen van winstgevendheid, met behulp van de analysemodule die gegevens over uw bedrijf verzamelt. Dit is een belangrijke bron voor u om inzicht te krijgen in uw bedrijf en de winstgevendheid ervan.

Voertuig onderhoud

Preventief onderhoud is onderhoud dat periodiek wordt uitgevoerd aan uw vrachtwagens (en andere apparatuur) om de kans op defecten te verkleinen. Het wordt uitgevoerd terwijl uw voertuigen nog in bedrijf zijn, zodat ze niet onverwacht kapot gaan.

Plan een demo!

Laat ons u meer vertellen over onze digitale workflowbeheerservices die u kunnen helpen uw bedrijf te stroomlijnen