Home / Transport en logistiek / Industrieën

Wij bieden branchespecifieke oplossingen

Nieuwe transportpatronen creëren een grotere behoefte aan gedigitaliseerde en complete oplossingen in de transport- en logistieke sector. Elke branche heeft zijn eigen specifieke eisen.

Ons wagenparkbeheersysteem voor het transport van gevaarlijke goederen biedt veiligheid, naleving van regelgeving, efficiënte logistiek en effectieve communicatie.

Zorg ervoor dat uw temperatuurgevoelige goederen onder de juiste omstandigheden worden onderhouden en afgeleverd met een realtime oplossing voor temperatuurbewaking en waarschuwingen.

Beheer een slimmer, veiliger en efficiënter wagenpark met het toonaangevende, verbonden wagenparkbeheerplatform in de branche.

Slimme, flexibele en schaalbare oplossingen

Wij bieden u flexibele en schaalbare oplossingen voor het gehele transport- en logistieke proces. U kunt automatisch transport- en logistieke gegevens verzamelen, aggregeren en verrijken om het vereiste niveau van klantenservice te leveren tegen de laagst mogelijke kosten. Om de gehele logistieke keten te verbeteren, helpen wij u de precisie, voorspelbaarheid, transparantie en leveringsplanning te maximaliseren, terwijl u de kosten en emissieniveaus minimaliseert.