Home / Transport en logistiek / Industrieën / Goederenvervoer

Goederenvervoer

Beheer een slimmer, veiliger en efficiënter wagenpark met ons toonaangevende connected fleet management platform.

Bedrijven binnen de transport- en logistieke sector zijn afhankelijk van enorme hoeveelheden data om hun activiteiten te optimaliseren.

De voordelen van onze oplossingen zijn tweeledig. Ten eerste maken ze efficiënt orderbeheer en planning mogelijk door essentiële gegevens te verzamelen. Ten tweede helpen ze bij het toezicht op de naleving van wettelijke vereisten. Onze oplossingen blinken uit op deze gebieden omdat ze niet alleen de benodigde gegevens verzamelen, maar deze ook onmiddellijk toegankelijk maken. Zo kan de tachograaf eenvoudig worden uitgelezen, wat een kosteneffectief en naadloos proces oplevert. Bovendien worden de resterende rijtijden handig weergegeven in het planningsoverzicht, wat de efficiëntie nog verder vergroot.

Ons gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde transportmanagementsysteem biedt ideale omstandigheden voor monitoring, dispatching en communicatie met buitendienstmedewerkers gedurende het hele order-to-cash-proces. Vindt u dat uw brandstofverbruik te hoog is? Onze unieke oplossingen voor ecologisch rijden en chauffeursmotivatie kunnen u helpen potentiële verbeteringen in de rijstijl van individuele chauffeurs te detecteren. De rapporten die wij genereren, helpen u ook de ontwikkeling van het bedrijf in de gaten te houden en snel te reageren op eventuele problemen die zich voordoen.

Voordelen connected fleet management platform voor transport en logistiek

Verhoogde efficiëntie

Optimaliseer de planning, verbeter het niveau van uw klantenservice en houd brandstofuitgaven in de gaten met live voertuiglocatie-, status- en prestatie-updates van minuut tot minuut.

Voldoe aan de wetgeving

Vereenvoudig uw wettelijke verplichtingen met onze toonaangevende download-oplossing voor externe tachografen en gebruiksvriendelijke onderhoudsmodule.

Verbeterde veiligheid

Detecteer gevaarlijke rijgewoonten en bied gepersonaliseerde feedback aan de bestuurders die het meeste risico lopen.

Breng de activiteiten van uw vloot naar een hoger niveau

Geef uw wagenparkactiviteiten een boost met de kracht van live updates van de voertuig- en chauffeursstatus. Plan efficiënter, verhoog de klantenservice en realiseer een grotere productiviteit van uw wagenpark met realtime voertuigtracking en updates van de resterende tachograafrijuren. En met onze volledig geïntegreerde TMS-module kunt u de voortgang van de routes eenvoudig live opvolgen en vergelijken met de planning.

Verbeter uw bedrijfsresultaten

Wanneer brandstof een essentieel deel uitmaakt van het verdienmodel van uw bedrijf, is het van belang voor uw bedrijfsresultaten om ervoor te zorgen dat u het maximale uit elke druppel haalt. Detecteer efficiënt onnodig brandstofverbruik en slechte rijgewoonten, zoals overmatig stationair draaien en ongeschikt rijgedrag, met onze marktleidende oplossing.

Bescherm uw wagenpark en uw chauffeurs

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de veiligheid van uw chauffeurs te garanderen. Ontdek ons assortiment tools voor het monitoren, onderzoeken en verminderen van wagenparkongevallen. Van gedetailleerde rapporten over het rijgedrag tot ons assortiment high-definition voertuigcamerasystemen: identificeer snel de bestuurders die het meeste risico lopen en implementeer een effectief herscholingsprogramma met op maat gemaakte feedback.

Voertuigcamerasysteem

Voldoe aan de wetgeving

Zorg dat u aan de regelgeving voldoet met onze oplossing voor het downloaden van tachografen op afstand en onze onderhoudsmodule. Plan geautomatiseerde externe downloads van de tachobestanden van uw voertuig en chauffeurskaart, waar ook ter wereld, en bespaar uzelf tot 2 mandagen per voertuig per jaar aan handmatige downloads. En met onze gebruiksvriendelijke onderhoudskalender kunt u met de eenvoudig te gebruiken onderhoudsplanner op de hoogte blijven van belangrijk wagenparkonderhoud.

Ontdek de toepassing

Eenvoudige integratie

Onze open-ended API's maken het synchroniseren van uw routerings- en planningstools een fluitje van een cent. Neem vandaag nog contact op met ons IT-ondersteuningsteam voor meer informatie.

Het systeem heeft ons in staat gesteld aanzienlijke verbeteringen in de efficiëntie van de vloot door te voeren op basis van de nauwkeurige gegevens afkomstig van de CANbus monitoringtechnologie. De FMS-ranglijst en brandstofanalyserapporten laten ons zien welke chauffeurs steevast onder het wagenparkgemiddelde presteren en zijn van onschatbare waarde gebleken voor de chauffeurstraining.

Ian Owen, Operationeel directeur van Owens Road Services

Plan een demo!

Verhoog de efficiëntie van uw vloot met onze oplossingen voor transport en logistiek.