Home / AddSecure RoadView – videotelematica

RoadView

Een platform voor vlootveiligheid op basis van videotelematica

Verbeter de veiligheid van uw wagenpark met de videotelematica-oplossingen van AddSecure

Ons assortiment op video gebaseerde systemen voor wagenparkveiligheid is ontworpen om de veiligheid van chauffeurs te verbeteren en het aantal ongevallen in uw wagenpark te verminderen door u in staat te stellen onveilige rijgewoonten proactief te identificeren en aan te pakken voordat ze tot een incident leiden. Van dashcams tot volledige oplossingen met meerdere camera's die 360 graden dodehoekdekking bieden, onze cameraoplossingen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van elk type wagenpark, groot of klein.

Hoe een videotelematicaplatform gebruiken

Identificeer riskant rijgedrag

Creëer een veiliger wagenpark door camera's te gebruiken om het gedrag van bestuurders te controleren, incidenten te registreren, feedback te geven aan bestuurders en bestuurders te informeren over veilig rijden.

Bestuurders in real-time waarschuwen

Voorkom ongelukken voordat ze gebeuren met realtime feedback van de bestuurder. Bestuurders worden gewaarschuwd wanneer ze worden afgeleid of gevaarlijk rijgedrag vertonen.

Beelden bekijken en volgende stappen bepalen

Met de module RoadView Driver Coaching kunt u incidenten bekijken en bijhouden hoe ze zijn afgehandeld voor een volledig controletraject.

Persoonlijke coaching voor chauffeurs

Met toegang op afstand om de beelden van incidenten te bekijken, kunt u effectief verbeterpunten identificeren en de veiligheid van uw wagenpark vergroten.

Effectieve risico-identificatie met rapportage op basis van gebeurtenissen

Begrijp precies waar het risico in uw wagenpark ligt met rapportage op basis van gebeurtenissen over gevaarlijk rijgedrag. Stel aangepaste waarschuwingen in voor incidenttypes die voor u belangrijk zijn en maak rapporten op maat voor een dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks overzicht van de veiligheid van uw wagenpark.

“Veiligheid en coaching van onze chauffeurs staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we met AddSecure Roadview online toegang hebben tot de beelden die onderweg worden vastgelegd, kunnen wij onze chauffeurs proactief coachen in hun rijstijl en beschermen wij ze tegen onterechte claims.”

Jan Meuleman, Fuel Distribution Manager, Nijhof-Wassink

Directe toegang om beelden te bekijken en te downloaden

Vanaf het RoadView cloudgebaseerde videotelematicaplatform kunt u videobeelden bekijken en downloaden binnen enkele minuten nadat zich een incident heeft voorgedaan. De beelden worden tot 1 jaar opgeslagen op het platform, zodat u ze zo vaak als nodig kunt bekijken en herbekijken.

Hoe u het juiste camerasysteem voor uw wagenpark kiest – vijf veelgestelde vragen
Ervaar vandaag nog de kracht van RoadView en begin morgen veiliger te rijden.

Laat de veiligheid van uw wagenpark niet aan het toeval over. Upgrade naar RoadView, het meest geavanceerde platform voor wagenparkveiligheid op basis van videotelematica. Plan een demo!

Plan een demo !

Vind de juiste videotelematica-oplossing voor u

Alles wat u nodig hebt om de veiligheid van uw wagenpark onder controle te krijgen. Kies uit de vier verschillende videotelematica-oplossingen van AddSecure om de juiste oplossing voor uw wagenpark te vinden.

RoadView Lite

AddSecure's RoadView dashcam is ontworpen om nauwkeurig videobewijs en gedetailleerde gegevens over het rijgedrag van de bestuurder van elk incident te leveren.

 • Real-time volgen
 • Detectie en waarschuwing van incidenten
 • Toegang op afstand om beelden te bekijken en te downloaden
 • Veiligheidsscores & analyses van rijgedrag
 • Feedback & coaching voor bestuurders
Meer informatie!

RoadView Plus

Een AI-gestuurde videotelematicaoplossing met ADAS en DMS aan boord die ongevallen kan voorkomen voordat ze gebeuren.

 • Real-time volgen
 • Detectie en waarschuwing van incidenten
 • Toegang op afstand om beelden te bekijken en te downloaden
 • Analyse van rijgedrag
 • Feedback & coaching voor bestuurders
 • ADAS-functionaliteit (detectie en waarschuwingen voor het onbedoeld verlaten van de rijstrook, frontale botsing en voetgangers)
 • DMS-functionaliteit (vermoeidheid van de bestuurder, roken, telefoongebruik, afleidingsdetectie en waarschuwingen)
 • Waarschuwingen en coaching in de cabine
Meer informatie!

Verbeter de veiligheid van uw wagenpark met coaching op maat

Bekijk incidenten en rijgedraggegevens met behulp van onze geavanceerde driver safety score module om vast te stellen waar verbeteringen mogelijk zijn. En implementeer een effectief veiligheidsprogramma voor chauffeurs met de mogelijkheid om feedback op maat te geven.

Bescherm kwetsbare weggebruikers met de RoadView dodehoekdetectieoplossing

Onze Direct Vision-oplossing maakt gebruik van geavanceerde camera's, voertuigsensoren en geavanceerde AI om de dode hoeken van een voertuig te bewaken en de bestuurder te waarschuwen voor mogelijk kwetsbare weggebruikers.

Neem contact op met ons team voor meer informatie!

Plan een demo

Bescherm uw chauffeurs bij valse aangiftes, verlaag het aantal ongevallen met uw wagenpark en verlaag het brandstofverbruik met RoadView videotelematica.