Home / Over ons

Over ons

AddSecure is een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen. Onze missie is om samen met onze klanten een veiligere en slimmere wereld te creëren, zowel in Europa als daarbuiten.

AddSecure is een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end-oplossingen. We helpen klanten hun activiteiten te optimaliseren, bedrijfswaarde te vergroten en vitale functies te beveiligen. 

 Door verbonden, datagestuurde en sensorgebaseerde oplossingen te combineren met de beste expertise in hun klasse, voldoen we aan de behoeften van onze klanten, ongeacht de branche. We bieden zowel beheerde services als connectiviteit met elk apparaat dat veilige communicatie en gegevensoverdracht nodig heeft. Imagination is our only limit. 

 Onze veilige IoT-oplossingen worden gebruikt op het gebied van gebouwen, alarmering, transport en logistiek, persoonlijke veiligheid en beveiliging, gezondheidszorg, bouw, gemeenten, scholen, reddingsdiensten, elektriciteitsnetten en meer. 

 Het hoofdkantoor van AddSecure bevindt zich in Stockholm, Zweden. Onze belangrijkste markt is Europa, maar we bedienen klanten over de hele wereld. Met meer dan 1.000 medewerkers helpen we de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken. 

Onze missie is om de wereld veiliger en slimmer te maken.