Home / Transport en logistiek

Het toonaangevende platform voor wagenparkbeheer.

AddSecure biedt producten en oplossingen voor het managen de afhandeling van voertuigen, chauffeurs, goederen en transport. De oplossingen verbinden chauffeurs, voertuigen en andere middelen om transportbedrijven te helpen hun activiteiten te optimaliseren en hun kosten te verlagen.

Beheer uw volledig wagenpark vanaf één platform

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe bedrijven met een groot wagenpark hun bedrijfsmiddelen efficiënt bijhouden, de operationele kosten verlagen en zorgen voor tijdige leveringen? Wagenparkbeheer is dé sleutel. Wij zijn een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beheer van wagenparken. Een veiliger en slimmer wagenpark met AddSecure.

Breng uw bedrijf vooruit

Ontwikkel uw bedrijf door de kracht van technologie van verbonden voertuigen, gegevensgestuurde intelligentie en analyses. Wij helpen u bij het digitaliseren van uw wagenpark en geven u realtime toegang tot belangrijke bedrijfsgegevens, zodat u kunt voldoen aan de steeds toenemende eisen van uw klanten, wereldwijde e-commerce en (milieu)regelgeving.

Uitgebreide oplossingen voor het stroomlijnen van chauffeurs, voertuigen en transport.

Marktleidende producten voor wagenparkbeheer en transportbeheer.

Krijg hulp van ons ervaren team om uw projecten op het gebied van wagenparkbeheer en transportbeheer tot een succes te maken.

Download onze gids : 11 tips om de implementatie van een Fleet Management Systeem (FMS) of Transport Management Systeem (TMS) perfect te beheren

Lees meer over hoe onze oplossingen kunnen helpen efficiënter te worden, de kwaliteit te verhogen en kosten te besparen.

Download de folder!

Kom in contact met een verkoper

Onze experts helpen u de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Bereken hoeveel u kunt besparen met zuinig rijden

Door de omvang, het verbruik en het aantal kilometers van uw wagenpark in zuinig rijden aan te geven, berekenen we hoeveel u kunt besparen als u zuinig rijden in uw bedrijf introduceert.

Slimme, flexibele en schaalbare oplossingen voor IoT-connectiviteit (IoT-verbinding)

Onze Smart Transport-oplossingen combineren veilige IoT-connectiviteitsplatformen met software en diensten die zijn afgestemd op uw behoeften. Wij bieden u flexibele en schaalbare oplossingen gedurende het hele proces, van order-to-cash. U kunt automatisch transport- en logistieke gegevens verzamelen en samenvoegen om de winstgevendheid te verbeteren, superieure klantenservice te bieden en de bedrijfsefficiëntie te verhogen. Om de hele logistieke keten te verbeteren, helpen we u de precisie, voorspelbaarheid, transparantie en leveringsplanning te maximaliseren, terwijl de kosten en emissieniveaus worden geminimaliseerd.

Onze expertise

Bij AddSecure gebruiken we software, cloudoplossingen en data van aangesloten apparaten om slimme analyses uit te voeren die onze klanten helpen hun bedrijfsvoering te optimaliseren en hun kosten te verlagen.