De toonaangevende oplossing voor temperatuurbewaking tijdens transport

Er zijn veel soorten goederen die temperatuurbewaking vereisen, waaronder medicijnen, dieren, voedsel en andere vers producten. Zorg ervoor dat uw temperatuurgevoelige goederen op de juiste temperatuur worden vervoerd en dat u en uw chauffeurs realtime worden gewaarschuwd bij afwijkingen.

Vind de juiste oplossing voor uw temperatuurbewaking

Zorg ervoor dat uw temperatuurgevoelige goederen onder de juiste omstandigheden worden behandeld en vervoerd met onze geïntegreerde oplossing voor temperatuurbewaking en telematica.

Temperature monitoring platform

 

Wat zijn de voordelen van een temperatuurbewakingssysteem tijdens transport?

Voldoe aan wet- en regelgeving

Voldoe aan de vereisten in overeenstemming met strikte branchevoorschriften met uitgebreide tracking en logboeken voor elke zending.

Bescherm de goederen

Bewaak de status van uw temperatuurgevoelige goederen en ontvang realtime waarschuwingen over eventuele temperatuurafwijkingen.

Verbeter de klantenservice

Houd uw klanten op de hoogte met toegang tot realtime temperatuurgegevens en geschiedenis via temperatuurrapporten.

Mis geen enkele afwijking met de temperatuurbewakingsoplossingen van AddSecure

Onze oplossingen voor temperatuurbewaking geven zowel transportmanagement als chauffeurs gemoedsrust, aangezien het systeem waarschuwingen en alarmen stuurt bij afwijkingen. Op deze manier kunnen problemen proactief worden aangepakt voordat de goederen tijd hebben om beschadigd te raken. Het transportmanagement kan deze waarschuwingen via e-mail of direct in het systeem ontvangen, terwijl de chauffeurs de meldingen ontvangen via mobiele telefoon of scherm in de cabine. Dit betekent dat ze snel kunnen ingrijpen en de schade aan goederen door temperatuur tot een minimum beperken.

Temperatuurbewaking geschikt voor alle soorten voertuigen

Met de optie van een groot aantal bedrade of draadloze temperatuurvoelers per voertuig, die elk op afstand kunnen worden geconfigureerd voor zijn eigen specifieke temperatuuromgeving, biedt AddSecure een temperatuurbewakingsoplossing op maat voor elk wagenpark.

Leveringsdocumentatie met temperatuurgegevens

Bied uw klanten automatische rapportages met een compleet en gedetailleerd overzicht van de actuele temperaturen tijdens het transport. Plan de rapporten zo in dat ze direct in de inbox van uw klanten komen wanneer de levering is voltooid. Dit laat weten dat hun temperatuurgevoelige goederen onder de juiste omstandigheden zijn afgeleverd.

 

Vind de juiste oplossing voor temperatuurbewaking van uw transporten!

Vervoerders van temperatuurgevoelige goederen zoals voedsel en medicijnen moeten de koelketen van "fabriek tot winkel" beveiligen. In deze gids kijken we naar de uitdagingen in de branche, de regels en welke oplossingen er zijn voor temperatuurbewaking van transporten.

Flexibele temperatuurbewaking voor transporten

Onze oplossing voor temperatuurbewaking, Asset Pro, maakt het mogelijk om uw eigen onafhankelijke sensoren te gebruiken of die van de koelunit aan te sluiten. Op deze manier kunt u eenvoudig een oplossing op maat maken die is aangepast aan het bestaande wagenpark en die kosteneffectief is.

Lees meer over Asset Pro

"Kwaliteit is van het grootste belang voor ons en we gebruiken de oplossing van AddSecure om ervoor te zorgen dat de koude keten intact is. Onze tolerantie voor ongewenste temperatuurafwijkingen is nul en als goederen beschadigd zijn, wordt deze onmiddellijk weggegooid."

Lennart Håård, transportmanager bij Dagab

Verbonden temperatuurbewakingsoplossingen om uw temperatuurgevoelige leveringen te beschermen en te optimaliseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​gratis demo te boeken.

Andere functies die voordelig kunnen worden gecombineerd met temperatuurbewaking

GPS-positionering en het volgen van resources

Onze innovatieve volgsystemen veranderen de manier waarop uw bedrijf werkt vanaf de eerste dag van installatie.

Zuinig rijgedrag en ecorijden

Verbeter het rijgedrag en verlaag de kosten.

Voertuig camera systeem

Verhoog de veiligheid van de bestuurder en verminder ongevallen met ons voertuigcamerasysteem.