Naamsverandering van Vehco naar AddSecure

Vehco, sinds 2018 onderdeel van AddSecure, heeft haar naam veranderd in AddSecure. Dit is een logische naamswijziging en zal het aanbod van ICT producten in de transportsector dichter bij de kernactiviteit van AddSecure brengen, namelijk het leveren van beveiligde gegevens en kritische communicatie.

Wat is het doel van de naamswijziging?

Deze naamswijziging versterkt de ambitie van Vehco om haar klant- en branchegerichte oplossingen uit te breiden. Doordat ook in de transportsector een toenemende vraag ontstaat naar bedrijfszekere software oplossingen zal betrouwbare data en de rol van kritische communicatie belangrijker worden en zelfs een onderscheidend element vormen voor het dienstenpakket van logistieke ondernemingen.

De naam van het bedrijf is veranderd, alle overige zaken blijven ongewijzigd. Onze klanten zullen toegang hebben tot het breedste en meest complete aanbod dat momenteel op de markt is, een end-to-end oplossing van order to cash, voor FMS als TMS.

Johan Frilund, algemeen directeur, AddSecure Smart Transport

Smart Transport services

Waarom is het belangrijk om gegevens en kritieke communicatie te beveiligen?

We leven in een steeds meer verbonden wereld, waar sensor-gebaseerde en internet-verbonden apparaten vermenigvuldigen. Dit maakt het belangrijker dan ooit om op een veilige manier om te gaan met data en communicatie. Dit is AddSecure's kijk erop.