Bernaards Transport wint tijd met AddSecure.

AddSecure verbetert de kwaliteit van Bernaards Transport door middel van een geavanceerde telematica-oplossing.

Bekijk het interview met Maarten Bernaards.

Bernaards Transport biedt haar klanten superieure kwaliteit door het gebruik van een aantal slimme oplossingen

  • - Route- en orderplanning

  • - GPS-voertuigvolgoplossing

  • - Workflowbeheer

  • - Navigatie

"We streven ernaar onze klanten superieure kwaliteit te bieden. De moderne vlootbeheeroplossing van AddSecure heeft onze activiteiten sterk verbeterd en de efficiëntie en kwaliteit verhoogd."

Maarten Bernaards, Manager bij Bernaards Transports

De voordelen van de Co-Driver oplossing

Verbeterde operationele efficiëntie:

Ons vlootbeheersysteem stroomlijnt en optimaliseert verschillende aspecten van vlootactiviteiten, zoals routeplanning, planning van voertuigonderhoud en brandstofbeheer. Dit leidt tot minder stilstand, een beter gebruik van middelen en uiteindelijk een verbeterde algehele efficiëntie.

Verbeterde veiligheid en naleving

Ons systeem bevat functies zoals realtime tracering, bewaking van het rijgedrag en tools voor nalevingsbeheer. Deze dragen bij aan een veiligere werkomgeving door ongelukken te helpen voorkomen, door ervoor te zorgen dat chauffeurs zich aan de verkeersregels houden en door te helpen bij de naleving van industriële normen en voorschriften.

Kostenbesparingen

Door realtime inzicht te bieden in het brandstofverbruik, de onderhoudsbehoeften van voertuigen en het gedrag van chauffeurs, stelt onze oplossing transportbedrijven in staat om datagestuurde beslissingen te nemen. Daarnaast dragen geoptimaliseerde routes en planningen bij aan brandstofbesparingen en een hogere productiviteit.