Home / Customer Cases / Leverink rust speciale kooiapen uit met Asset Light van AddSecure

Leverink rust speciale kooiapen uit met Asset Light van AddSecure:

“Zo weten wij altijd met welke vrachtwagen/trailer-combinatie ze onderweg zijn.”

Leverink Transport was ongeveer een jaar geleden één van de voorlopers als het gaat om het gebruik van de Asset Light-oplossing van AddSecure in de Nederlandse transportsector. Na ruim een jaar gebruik is Leverink een tevreden gebruiker.

Martijn Hekkink, Financieel Controller bij Leverink, licht de keuze voor de Asset Light toe: “Bij Leverink Transport hebben wij de beschikking over ruim zeventig kooiapen. Een aantal daarvan heeft meer mogelijkheden dan de rest en wordt ingezet bij specifieke laad- en losopdrachten. Voor ons is het van groot belang te weten waar deze kooiapen zich bevinden zodat ze met de juiste vrachtwagen/trailer-combinatie op pad worden gestuurd. Met de Asset Light kunnen we de posities van onze kooiapen continue volgen in Weboffice, het nieuwe online Fleet Management Systeem van AddSecure.”

Leverink Transport is gevestigd in Rijssen, Overijssel. Volgens Martijn Hekkink een echte transportstad, en dat verklaart volgens hem dat zij niet de enige klant van AddSecure zijn in de regio. Leverink is gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, van volumetransporten en distributie tot containertransporten. Leverink beschikt over een divers wagenpark waardoor zij vrijwel elk transport kan uitvoeren.

 “Eigenlijk is de hele implementatie van levering en eenvoudige montage tot aan de daadwerkelijke in gebruik name vrij vlekkeloos gegaan. Iets wat je niet vaak meemaakt bij de uitrol van nieuwe hard- en software. En daar waar we voorheen regelmatig moesten zoeken naar een kooiaap, hebben we nu alles online op één platform inzichtelijk en dat scheelt ons een hoop tijd en geld”, aldus Martijn Hekkink.

Voor meer informatie over de Asset Light-oplossing van AddSecure

klik hier!