Naamsverandering van Vehco naar AddSecure

Vehco, sinds 2018 onderdeel van AddSecure, heeft haar naam veranderd in AddSecure. Dit is een logische naamswijziging en zal het aanbod van ICT producten in de transportsector dichter bij de kernactiviteit van AddSecure brengen, namelijk het leveren van beveiligde gegevens en kritische communicatie. Klanten zullen verder profiteren van uitgebreide ICT oplossingen voor het hele order […]

Vehco, sinds 2018 onderdeel van AddSecure, heeft haar naam veranderd in AddSecure. Dit is een logische naamswijziging en zal het aanbod van ICT producten in de transportsector dichter bij de kernactiviteit van AddSecure brengen, namelijk het leveren van beveiligde gegevens en kritische communicatie. Klanten zullen verder profiteren van uitgebreide ICT oplossingen voor het hele order to cash proces in de logistieke keten. Het productportfolio bestaande uit Fleet Management Systemen, Transport Management Systemen, planoplossingen en het daarbij behorende dienstenpakket van implementatie en ondersteuning.

AddSecure, een toonaangevende Europese leverancier van premium oplossingen voor beveiligde kritische communicatie, nam in mei 2018 de FMS en TMS leverancier Vehco over. Vandaag hebben de twee bedrijven aangekondigd dat de naam Vehco verandert in AddSecure .

Voordelen voor de klant van het bredere Smart Transport-aanbod

Deze naamswijziging versterkt de ambitie van Vehco om haar klant- en branchegerichte oplossingen uit te breiden. Doordat ook in de transportsector een toenemende vraag ontstaat naar bedrijfszekere software oplossingen zal betrouwbare data en de rol van kritische communicatie belangrijker worden en zelfs een onderscheidend element vormen voor het dienstenpakket van logistieke ondernemingen.

– De naam van het bedrijf is veranderd, alle overige zaken blijven ongewijzigd. Onze klanten zullen toegang hebben tot het breedste en meest complete aanbod dat momenteel op de markt is, een end-to-end oplossing van order to cash, voor FMS als TMS, zegt Johan Frilund, algemeen directeur AddSecure Smart Transport.

Het brede aanbod zal minder integraties betekenen, wat de tijd om operationeel te worden verkort en de operationele ingebruikname vereenvoudigd. De Corona-pandemie heeft aangetoond dat het voor transportbedrijven van cruciaal belang is flexibel te zijn in hun bedrijfsvoering en zo te kunnen blijven opereren terwijl transportmanagers en planners vanuit huis kunnen werken.

– Zowel klanten als werknemers zullen profiteren van de stabiliteit, de continuïteit op lange termijn en de toekomstige groei die hoort bij de strategie van één bedrijf, één merk. En aangezien succesvolle transport ondernemingen van vandaag steeds meer data gestuurd zijn, is het van groot belang dat de gegevens en kritische communicatie beveiligd zijn. Dit is de kerncompetentie van AddSecure, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

De huidige algemeen directeur van Vehco, Johan Frilund, rapporteert, zoals eerder, rechtstreeks aan de CEO van AddSecure, Stefan Albertsson.

Lees meer over AddSecure hier en over Smart Transport hier.

Loading