AddSecure werkt samen met Schmitz Cargobull om slimmere vloot- en transportoplossingen mogelijk te maken

Gegevens van Schmitz Cargobull trailers komen nu beschikbaar in AddSecure's Fleet Management Systems (FMS) en Transport Management Systems (TMS). Met behulp van telematicagegevens krijgen AddSecure's klanten die trailers van Schmitz Cargobull beheren toegang tot trailer tracking, EBS-gegevens en algemeen slim trailermanagement.

AddSecure, een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteitsoplossingen, sluit vandaag een overeenkomst met Schmitz Cargobull, Europa’s grootste trailerfabrikant, waardoor Schmitz Cargobull trailers automatisch trailergegevens van de TrailerConnect® hardware kunnen overdragen aan de FMS-platforms in AddSecure’s Smart Transport oplossingen.  

Duizenden transport- en logistieke klanten van AddSecure hebben tegenwoordig Schmitz Cargobull trailers. De datatransitie vereist geen ingewikkelde installatie of onderbreking. De klanten van het bedrijf krijgen juist snel toegang tot trailerdata via de platforms van AddSecure, zonder dat er aparte hardware op de trailers geïnstalleerd hoeft te worden.      

“Samen met AddSecure bieden we de transportbedrijven en hun klant nu de mogelijkheid om waardevolle en cruciale gegevens snel in beeld te krijgen, zonder dat er extra producten op de trailers geïnstalleerd hoeven te worden. De integratie vereenvoudigt alles en zorgt voor transparantie van de hele trailervloot”, aldus Søren Danielsen, Manager Digital Services bij Schmitz Cargobull AG.

Via connected fleet management technologieën kan AddSecure datagedreven intelligentie en analyses stroomlijnen om logistieke operaties te optimaliseren. De strategische overeenkomst met Schmitz Cargobull versterkt AddSecure’s positie als toonaangevende leverancier van vloot- en transportmanagementoplossingen in Europa.

“Veilige IoT-connectiviteitsoplossingen zijn cruciaal voor de belangrijke operaties van onze transport- en logistieke klanten. Met telematicagegevens van Schmitz Cargobull trailers zullen transport- en logistieke operators in heel Europa profiteren van vlootbeheer op next-level niveau. We zijn blij dat we Schmitz Cargobull aan boord hebben om vloot- en transportoplossingen beter, slimmer en duurzamer te maken”, zegt Claes Ödman, President of Smart Transport bij AddSecure.

Loading