AddSecure toont AI-aangedreven voertuigcamera’s en innovatieve vlootoplossingen op ICT & Logistiek 2023

Deelnemers krijgen de gelegenheid om de nieuwste baanbrekende innovaties van AddSecure te bekijken, waaronder AI-ondersteunde videotelematicasystemen, een intelligente oplossing voor tachograafbeheer die klaar is voor Smart Tacho 2, en de volgende generatie platforms voor vloot- en transportbeheer.

Als toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen, gespecialiseerd in de transport- en logistieke sector, is AddSecure verheugd om zijn nieuwste innovaties voor efficiënt beheer van wagenparken en transport te presenteren op het komende ICT & Logistiek-evenement in Utrecht op 8 en 9 november. Het AddSecure-team van experts zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, waardevolle inzichten te bieden en te demonstreren hoe deze technologieën de efficiëntie in de transport- en logistieke sector zullen verhogen. Een hoogtepunt van het evenement is het debuut van AddSecure’s vernieuwde systeem voor tachomanagement en de AI-oplossing Roadview Plus voor het detecteren van vermoeidheid bij chauffeurs.

 

Tachomanagement 2.0: Naadloos downloaden, beheren en analyseren van uw tachobestanden

Blijf compliant met AddSecure’s innovatieve oplossing voor tachomanagement, die ook klaar is voor Smart Tacho 2. Het biedt een geautomatiseerd downloadproces voor DDD-bestanden. Met de applicatie TachoToWeb krijgen transportbedrijven een georganiseerde gegevensopslagplaats voor eenvoudige toegang tot tachograafgegevens. De oplossing maakt ook geautomatiseerde analyse mogelijk om snel en nauwkeurig de activiteiten van chauffeurs te analyseren om te garanderen dat de wettelijke vereisten worden nageleefd.

 

RoadView Plus, de meest accurate oplossing voor vermoeidheidsdetectie bij chauffeurs

Maak kennis met AddSecure’s RoadView Plus, een baanbrekende AI-gestuurde oplossing die is ontworpen om vermoeidheid van chauffeurs te detecteren en botsingen te voorkomen. Door gebruik te maken van geavanceerde sensortechnologie en real-time analyse genereert RoadView Plus waarschuwingen voor bestuurders om ongevallen te voorkomen. Deze baanbrekende oplossing betekent een aanzienlijke vooruitgang op het gebied van verkeersveiligheid en is een game-changer voor de hele industrie. RoadView Plus is gebaseerd op de technologie van het Driver Monitoring System (DMS) en het Advanced Driver Assistance System (ADAS) en is de meest nauwkeurige oplossing op de markt voor het detecteren van vermoeidheid van de bestuurder.

 

Geavanceerde oplossingen voor wagenpark- en transportbeheer

AddSecure’s oplossingen voor wagenpark- en transportbeheer bieden een uitgebreide gereedschapskist voor het optimaliseren van wagenparken en transporten van bestelling tot contant geld. Deze oplossingen omvatten een brede selectie tools voor een slimme en efficiënte aanpak van wagenparkcontrole en -beheer.

 

Marcel van der Weiden, VP Smart Transport, AddSecure Benelux, toonde zich enthousiast: “Ik ben er trots op dat ik zo’n uitgebreid portfolio van innovatieve oplossingen op de beurs kan presenteren. We hebben veel interesse gezien van fleetowners en we kijken ernaar uit om zowel bestaande als toekomstige klanten te ontmoeten op onze stand 03.A064.

 

Ga voor meer informatie naar https://www.addsecure.nl/ict-logistiek-2023/  of bezoek AddSecure op stand 03.A064 tijdens ICT & Logistiek in Utrecht op 8-9 november.

Loading