AddSecure kondigt integratie aan met Honeywells MAXPRO® Intrusion en biedt zo een alles-in-één oplossing voor alarmtransmissie en -communicatie

De technologische integratie voorziet klanten in heel Europa van een inbraakpaneel, alarmtransmissie en veilige communicatie rechtstreeks naar een meldkamer naar keuze. AddSecure, een vooraanstaande Europese leverancier van toonaangevende oplossingen voor veilige data en kritische communicatie, kondigt vandaag aan Honeywells nieuwe next-generation inbraakpaneel, MAXPRO Intrusion, te hebben toegevoegd aan de door de communicatieoplossing AddSecure Inside ondersteunde […]

De technologische integratie voorziet klanten in heel Europa van een inbraakpaneel, alarmtransmissie en veilige communicatie rechtstreeks naar een meldkamer naar keuze.

AddSecure, een vooraanstaande Europese leverancier van toonaangevende oplossingen voor veilige data en kritische communicatie, kondigt vandaag aan Honeywells nieuwe next-generation inbraakpaneel, MAXPRO Intrusion, te hebben toegevoegd aan de door de communicatieoplossing AddSecure Inside ondersteunde producten. Deze technologische integratie omvat beveiligde alarmtransmissiediensten die niet alleen uitzonderlijke besparingen opleveren, maar ook aanzienlijke meerwaarde bieden voor klanten.

Door AddSecure Inside te integreren met MAXPRO Intrusion, profiteren installateurs en integrators van gemakkelijker bestellen, installeren en implementeren, evenals van de mogelijkheid om nieuwe inkomsten te genereren via het abonnementsmodel dat de oplossing ook biedt. Dankzij de integratie verdwijnt de noodzaak van een externe alarmontvanger en afzonderlijke mobiele data-abonnementen, en besparen klanten tijd en geld.

Door de integratie fungeert het Honeywell MAXPRO Intrusion-paneel, niet alleen als inbraakpaneel, maar ook als alarmtransmissieterminal (SPT). Het stelt het MAXPRO Intrusion-paneel instaat om verbinding te maken met een meldkamer binnen het AddSecure ARC-ecosysteem (Alarm Receiving Center), die alarmen opvolgen volgens vooraf gedefinieerde actieplannen, afhankelijk van de meldkamerservice waarop men geabonneerd is. De geïntegreerde oplossing is eenvoudig te programmeren via MAXPRO Cloud en zorgt voor 24/7 monitoring en verificatie van ononderbroken beschikbaarheid van de alarmservice.

Deze end-to-end oplossing past perfect bij de snel evoluerende markt voor beveiligingscommunicatie, die zich met toenemende focus richt op gebruiksgemak, gegevensanalyse en beveiliging. De combinatie van de befaamde alarmtransmissiediensten van AddSecure en Honeywells nieuwe MAXPRO Intrusion-paneel biedt integrators en installateurs het platform dat ze nodig hebben om de veranderende behoeften van de klant bij te kunnen houden.

Honeywells MAXPRO Intrusion is een nieuw in de cloud geïntegreerd inbraakplatform dat een unieke multi-site-ervaring biedt via intuïtieve fysieke en softwarematige gebruikersinterfaces die zich kunnen aanpassen aan iedere installatiegrootte. Het systeem integreert naadloos met toegangscontrole en met video via de cloud.

“We zijn verheugd over de samenwerking met Honeywell waardoor we klanten in heel Europa kunnen voorzien van een slimme, veilige en efficiënte, end-to-end alarmtransmissie-oplossing”, aldus Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

AddSecures veilige oplossing voor kritische communicatie; AddSecure Inside biedt partners een veilige verbinding en een dynamische selectie van meldkamers binnen het AddSecure ARC-ecosysteem. Het mobiele communicatie- en dataverkeer tussen het gekozen alarmpaneel en de cloud wordt 24/7 gemonitord opdat het paneel en de meldkamer voortdurend in verbinding staan, waardoor ook de EN-normen worden nageleefd. De oplossing zorgt voor veilige 4G-roamingcommunicatie binnen en buiten Europa.

“De integratie maakt het MAXPRO Intrusion-platform nog eenvoudiger voor integrators, installateurs en eindgebruikers en verzekert hen van beveiligde kritische communicatie”, aldus Drew Aitken, Commercial Security, Global Offering Leader van Honeywell.

MAXPRO Intrusion aangesloten via AddSecure Inside is nu beschikbaar in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië. In de tweede helft van 2020 ook beschikbaar in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, België, Frankrijk, Polen, Oostenrijk en Tsjechië.

Lees hier meer over hoe AddSecure en Honeywell end-to-end alarmtransmissie naar een hoger niveau tillen

Loading