AddSecure introduceert de IRIS-4 50, een 4G alarmtransmissieterminal, als antwoord op de uitfasering van 2G en 3G netwerken.

Klein in formaat, groot in prestaties!

AddSecure, een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen, introduceert de IRIS-4 50, een alarmtransmissieterminal die is ontworpen voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare maar betaalbare oplossing voor conforme SP 5-inbraakalarm- of EN54-21-brandalarmtransmissies.
 

De IRIS-4 50 is een krachtige en toch betaalbare terminal voor de overdracht van inbraak-, brand- en technische alarmen. Volledige integratie en eenvoudige installatie in combinatie met een eenvoudige indienststelling zorgen ervoor dat de IRIS-4 50 een "plug & play" alarmtransmissieterminal is.

Met de IRIS-4 50 alarmtransmissieterminal speelt AddSecure in op de voortdurende pan-Europese verschuivingen en uitfaseringen van de telecommunicatietechnologie. De terminal combineert 4G-, 3G- en 2G-connectiviteit met een volledige roaming e-SIM. Deze combinatie verstrekt altijd en overal een mobiele connectiviteit. Voor een betere beveiliging maakt de AddSecure LINK e-SIM gebruik van een privé APN die de IRIS-4 50-terminal een volledig beveiligde connectiviteit biedt met alle alarm receiving centres welke met ISA uitgerust zijn.

"De introductie van de IRIS-4 50 is een belangrijke mijlpaal voor AddSecure, aangezien deze nieuwe terminal inspeelt op de voortdurende pan-Europese verschuivingen en uitfaseringen van de telecommunicatietechnologie. Het compacte formaat, de compromisloze beveiliging en de betaalbaarheid stellen ons in staat om een nieuw marktsegment aan te pakken en ons klantenbestand uit te breiden. Dit draagt bij tot het versterken van het alarmaanbod van AddSecure in heel Europa", zegt Willem L. Harthoorn, International Sales Director Smart Alarms van AddSecure.

De belangrijkste voordelen voor de klant zijn, onder andere:

• 4G, 3G en 2G mobiele netwerkconnectiviteit

• Standaard uitgerust met een volledige roaming AddSecure LINK e-SIM

• Beveiligde connectiviteit via privé APN en bewezen IRIS-transmissieprotocol

• Behuisde en volledig beschermde elektronica

• "Plug & Play" door naadloze integratie en door een eenvoudige installatie en indienststelling

• Conform de EN50136 SP5 en EN54-21 normeringen

Alle details van de IRIS-4 50-terminal en alle andere alarmoplossingen van AddSecure zijn beschikbaar op de site AddSecure.com/.fr/.nl/.es

Loading