AddSecure betreedt nieuwe IoT-branche door overname van Clifford Group

AddSecure neemt Clifford Group over, een toonaangevend telematicabedrijf dat Mobile Security en Connected Mobility-oplossingen levert. De overname markeert de intrede van Addsecure in een nieuwe IoT branche, en de oprichting van een nieuwe business unit, Smart Mobility.

AddSecure, een toonaangevende Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het Clifford Group, zal overnemen, een toonaangevend telematicabedrijf met meerdere merken dat gecertificeerde, geavanceerde Mobile Security – en Connected Mobility oplossingen levert in de Benelux.

Door de overname betreedt AddSecure nieuwe IoT-verticals en combineert Connected Mobility en Mobile Security oplossingen en richt het een nieuwe business unit op, Smart Mobility. Dit versterkt AddSecure’s positie als toonaangevende leverancier van IoT-connectiviteit en end-to-end oplossingen in Europa, waardoor nieuwe en bestaande klanten worden geholpen bij het beheren van hun mobiele activa.

“AddSecure zal Clifford’s marktleidende expertise en platforms op het gebied van Mobile Security en Connected Mobility benutten, niet alleen voor verdere groei in de Benelux-markt, maar ook voor uitbreiding naar nieuwe markten en naar aangrenzende niet-automobielbranches. Bovendien zal de deal ook mogelijkheden voor cross-selling creëren”, zegt Stefan Albertsson, CEO van AddSecure.

“We zijn blij dat we een goed thuis hebben gevonden in AddSecure en zien zeer goede mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling als onderdeel van een uitgebreide Europese leverancier van IoT- en telematica-oplossingen. Ik kijk ernaar uit om onze groei verder te blijven ontwikkelen en ook de nieuwe business unit, Smart Mobility, te leiden”, zegt Huibjan Braafhart, CEO van Clifford Group.

Huibjan Braafhart maakt deel uit van het Corporate Management Team van AddSecure en rapporteert rechtstreeks aan CEO Stefan Albertsson.

Loading