Home / IoT Connectivity / AddSecure Link Go

Zet de eerste gemakkelijke stap

AddSecure Link Go is een plug-and-play oplossing om apparaten en systemen op een veilige en eenvoudige manier met elkaar te verbinden. Vooral geschikt voor bedrijven die snel aan de slag willen gaan.

Ga snel aan de slag

Onze plug-and-play oplossing is geschikt wanneer u snel aan de slag wilt gaan. Onze oplossing wordt vaak gebruikt voor toegangscontrole systemen, Alarm systemen, lift alarm/controle systemen, camera’s en andere systemen waar beheer en bewaking op afstand handig en noodzakelijk voor is.

AddSecure Link Go bestaat uit veilige, versleutelde connectiviteit via een robuuste en betrouwbare router met optioneel een veilige SIM kaart die op internet niet vindbaar is voor onbevoegden.

Link Go is eenvoudig te implementeren en wordt geleverd met een vooraf geactiveerde simkaart en VPN-toegang. Perfect voor het snel creëren van een veilige verbinding tussen lokale apparaten en centraal geïnstalleerde systemen, alles wat communiceert via een ethernetpoort.

Download de oplossingsbrochure

Gerelateerde producten en diensten

Een complete, betrouwbare en flexibele IoT-oplossing, die u zelf kunt beheren. Het geeft u volledige controle en is gemakkelijk op te schalen als dat nodig…