ICT & LOGISTIEK 2022 - Alles wat u moet weten

Bezoek ons op de ICT & LOGISTIEK! Wil je ontdekken hoe je jouw logistieke operatie klaar maakt voor de dag van morgen en overmorgen? Kom dan naar ICT & Logistiek op 8, 9 en 10 november in de Jaarbeurs. Want morgen begint hier!

Over ICT & Logistiek

In een wereld waarin niets meer zeker is, vormt data onze enige houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar een datagedreven logistiek?

Het antwoord ontdek je op ICT & Logistiek. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die je laten zien hoe je je logistieke operatie digitaliseert. En daardoor beter en slimmer maakt.

 

Dit jaar vindt de ICT & LOGISTIEK plaats van 8 t/m 10 november in de Jaarbeurs, Utrecht.

Bezoek ons op stand 01.E031!

Tijd en plaats

  • Di 8 november 9:30 – 16:30 uur
  • Wo 9 november 9:30 – 16:30 uur
  • Do 10 november 9:30 – 16:30 uur
Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Stand 01.E031!

Hoe kom ik naar de beurs?

U kunt de ICT & LOGISTIEK op verschillende manieren bereiken. Hier vindt u informatie over hoe u er met het openbaar- en eigen vervoer kunt komen.

Aankomst met openbaar vervoer

Naar Jaarbeurs Utrecht met de trein

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Routebeschrijving met de bus

Kom je met de bus? Dan neem je een bus die stopt bij de bushalte CS Jaarbeurszijde. Vanaf station Utrecht Centraal volg je de borden ‘Jaarbeursplein’. Met een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt bereik je het Event & Exhibition Centre.

Reis naar Jaarbeurs met de tram

Kom je met de tram? Dan neem je een tram die stopt bij de tramhalte CS Jaarbeursplein. Vanaf deze halte is het slechts een paar minuten lopen naar het Beatrixgebouw. de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Check voor je vertrek de actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Met de auto naar Jaarbeurs

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtst bij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is. Bekijk hiervoor de plattegrond.

We adviseren je om onderstaand navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen. Van de onderstaande parkeerplekken van Jaarbeurs kun je de routebeschrijving gebruiken:

LET OP! Een aantal parkeerterreinen zijn minder goed bereikbaar in oktober en november 2022.

P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)
P2: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)
P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)

 

Bereid u voor op de ICT & LOGISTIEK 2022 - Maak nu een afspraak met ons verkoopteam ter plaatse.

Download uw gratis toegangsbewijs hier

Mis AddSecure niet op ICT & LOGISTIEK 2022

U vindt AddSecure Stand 01.E031

Lees meer over de beurs: https://www.ict-en-logistiek.nl/