Home / Alarmtransmissie / Brandalarmtransmissie

Brandalarmtransmissie

We garanderen betrouwbare transmissie met brandalarmsysteemdiensten

AddSecure’s product aanbiedingen:

Om aan uw brandalarm transmissie behoeften te voldoen, bieden wij de volgende producten:

  • Iris-4

  • Dalm 3000 IP/4G

Neem contact op met sales voor meer informatie over onze oplossingen!

Brandveiligheid is een serieuze zaak en uw keuze van brandalarmsysteemdiensten kan het verschil maken tussen leven en dood, maar ook tussen het beschermen van uw waardevolle bezittingen. Onze diensten bieden betrouwbare en gecertificeerde communicatie om maximale veiligheid te garanderen. En met onze aanvullende diensten krijgt u nog meer controle over uw beveiliging. Laat niets aan het toeval over; kies voor maximale veiligheid met onze brandalarmsysteemdiensten.

Ik wil meer weten

Veilige communicatie

Ervaar betrouwbare communicatie die geen ruimte laat voor fouten, vooral wanneer mensenlevens en waardevolle bezittingen op het spel staan. Bij AddSecure staat veiligheid voorop, daarom bieden onze terminals en diensten een robuuste en betrouwbare communicatie waarop u altijd kunt vertrouwen. Kritieke alarmen worden binnen enkele seconden naar de juiste ontvanger gestuurd voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Gecertificeerde oplossingen

Onze terminals zijn door VDS gecertificeerd volgens de huidige EN richtlijnen, normen en vereisten en voldoen ook aan alle nationale regelgevingen voor extra gemoedsrust en naleving van de hoogste veiligheidsstandaarden.

Waarom kiezen voor onze oplossingen?

Gecertificeerde diensten volgens de huidige richtlijnen.

Onze brandalarmcommunicatiediensten zijn gecertificeerd volgens de huidige richtlijnen, normen en vereisten.

Overzicht en verhoogde veiligheid.

Met onze extra service kunnen we het leven voor u en uw klanten nog veiliger maken.

Maximale beveiliging met de alarmtransmissieoplossingen van AddSecure

Sluit uw brandveiligheidsstrategie af met een krachtige beslissing. Uw keuze van brandalarm transmissie is van vitaal belang, want het kan het verschil betekenen tussen het beschermen van levens en eigendommen en een potentieel rampzalige afloop. Met onze geavanceerde terminals bent u verzekerd van betrouwbare en gecertificeerde communicatie, waardoor u maximale gemoedsrust krijgt. Neem geen enkel risico; kies voor ultieme veiligheid met onze toonaangevende brandalarm transmissie-oplossingen.

Wat weet je over de sluiting van 2G- en 3G-netwerken?

Download onze gids en ontdek alles wat je moet weten!