Home / Veilige kritische communicatie

Veilige kritische communicatie

We leven in een steeds meer verbonden wereld, waar sensor-gebaseerde en internet-verbonden apparaten vermenigvuldigen. Dit maakt het belangrijker dan ooit om op een veilige manier om te gaan met data en communicatie. Bij AddSecure vormt veilige kritische communicatie de basis van alles wat we doen. Het is de facilitator voor al onze slimme en betrouwbare oplossingen.

Veilige, slimme en betrouwbare oplossingen

Onze veilige kritische communicatieoplossingen zijn van vitaal belang voor uw levens- en bedrijfskritieke toepassingen. Zij zullen u helpen levens te redden, eigendommen en vitale openbare diensten te beschermen en uw bedrijfsvoering te stimuleren. We bewaken de communicatie tussen uw alarmsystemen en maken het voor uw verbonden apparaten (IoT) gemakkelijk om veilig met elkaar te communiceren.

Onze filosofie is gebaseerd op veiligheid en eenvoud. Als een oplossing te complex is, loopt het het risico niet correct te worden gebruikt – of helemaal niet – en is het dus niet veilig.

Onze veilige kritische communicatieoplossingen zijn betrouwbaar, eenvoudig te installeren en geven u volledige controle. Ze verbeteren de efficiëntie, productiviteit en helpen uw concurrentievermogen te vergroten. De oplossingen voldoen aan hoge beveiligingsbehoeften, zijn toekomstbestendig en gebaseerd op de nieuwste en meest veilige technologieën.

Een complete, betrouwbare en flexibele IoT-oplossing die geschikt is voor het verbinden en beheren van een groter aantal apparaten op een veilige en eenvoudige manier.

Onze plug-and-play-oplossing is geschikt als u snel aan de slag wilt gaan.

AddSecure radiocommunicatie is speciaal ontworpen voor klanten die veilige, betrouwbare communicatie nodig hebben op moeilijk bereikbare locaties.

Internet of Things: E-dictionary with relevant words and phrases

Download our dictionary and get an overview of the most relevant terms within IoT.