Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Laat uw bedrijf groeien met onze slimme transport-oplossingen! Deze oplossingen geven bewezen verbeteringen in de winstgevendheid van uw onderneming. Door het verzamelen en middels software interpreteren van uw eigen en klantinformatie verkrijgt U volledige controle over uw transport- en logistieke activiteiten. Middels analyse van de data bent u in staat de juiste klantfocus te combineren met operationele efficiëntie.

Help uw chauffeurs de juiste weg naar de bestemming te vinden. Houd controle over de activiteiten van de chauffeur en vereenvoudig de communicatie tussen chauffeurs…

Een flexibele en autonome oplossing inclusief services voor opleggerposities, tracking, geofencing en koppelen van opleggers.

Use our experienced team to succeed with your fleet- and transport management projects

Digitale afhandeling van transportopdrachten, temperatuurbewaking, schade en manco registratie en emballagebeheer.

Geeft real-time inzicht in uw voertuigen , vereenvoudig het beheer en administratie en verlaagt het totale brandstofverbruik middels de eco-driving functie.

Slimme, flexibele en schaalbare oplossingen

We bieden u flexibele en schaalbare oplossingen voor het hele order-to-cash-proces. U kunt automatisch transport- en logistieke gegevens verzamelen, samenvoegen en verrijken om de vereiste klantenservice tegen de laagst mogelijke kosten te leveren. Om de hele logistieke keten te verbeteren, helpen we u de precisie, voorspelbaarheid, transparantie en leveringsplanning te maximaliseren, terwijl de kosten en de emissie waardes worden geminimaliseerd.

Waarom is het belangrijk om kritisch communicatie en data veilig te stellen?