Home / Veilige kritische communicatie / AddSecure radiocommunicatie

Betrouwbare communicatie op moeilijk bereikbare locaties

Radiocommunicatie is een belangrijk onderdeel van veel bedrijfskritische communicatieoplossingen, d.w.z. systemen die cruciaal zijn voor het redden van levens, het vergroten van de veiligheid van werknemers en/of bedrijfssucces. AddSecure radiocommunicatie is speciaal ontworpen voor klanten die veilige, betrouwbare communicatie nodig hebben op moeilijk bereikbare locaties.

Radiocommunicatie en mobiel indoorbereik

Onze radiocommunicatieoplossingen bieden u hoogwaardige en betrouwbare communicatie op moeilijk bereikbare buitenplaatsen, maar ook in tunnels, garages en goed geïsoleerde gebouwen. De oplossingen zijn speciaal ontworpen voor gebieden waar radiodekking normaal gesproken niet werkt. Dit maakt het mogelijk om functies te leveren met 3G/4G en andere radiodekking in moeilijk bereikbare gebieden.
We dekken de behoeften in zowel mobiele telefonie; GSM, UMTS, LTE als in radiocommunicatie; PMR, DMR, TETRA (RAKEL).

Onze ervaring redt levens

Wij hebben ruime ervaring en brede expertise in radiocommunicatie. We werken al heel lang samen met verschillende grote industrieën en bedrijven voor verschillende soorten communicatieoplossingen. Wij voeren zowel planning, installatie en de inbedrijfstelling uit. Projecten waar we bij betrokken zijn geweest zijn onder andere Turning Torso in Malmö, ESS (European Spallation Source) in Lund en de bouw van de Halland tunnel, evenals de levering van radionetwerken aan Södra Cell, Stora Enso en Kemira Kemi. We hebben ook een aantal reddingsdiensten als klanten en zijn verantwoordelijk voor het gehele radio- en telecommunicatiecontract en voor de service aan deze eenheden. Wij bieden ook service overeenkomsten voor standby-diensten.

Onze radiocommunicatieoplossingen worden gebruikt door:

• Reddingsdiensten
• Grote industrieën en bedrijven
• Bouwprojecten

Focus op veiligheid

Veiligheid is natuurlijk van het allergrootste belang in onze oplossingen, omdat het menselijk leven op het spel kan staan. We hebben daarom gestructureerde tests die worden uitgevoerd bij de inbedrijfstelling van systemen. We bieden ook back-upalarmen aan als het primaire systeem stopt met werken en maken afspraken over preventieve controles.

Waarom is mobiele dekking binnenshuis nodig?

In de huidige samenleving verwachten we altijd bereikbaar te zijn via de telefoon en het internet – en als het gaat om kritieke situaties, moet communicatie gewoon werken – op hetzelfde moment, zijn veel woningen vandaag de dag zo goed geïsoleerd dat ze geen mobiele signalen binnenlaten, en zijn er ook gebouwen die gelegen zijn op afgelegen locaties met bossen en heuvels die radiogolven verhinderen door te komen.
Met onze oplossingen voor mobiele dekking binnenshuis, komt communicatie er altijd door.

Eenvoudige installatie

1. We starten met het meten van de ontvangstomstandigheden binnen en buiten uw woning.
2. Wij adviseren en komen met u overeen welke oplossing u moet installeren. We kunnen ook helpen met de vergunningaanvraag die nodig is om het systeem te installeren.
3. We identificeren het dichtstbijzijnde basisstation en installeren er een richtantenne op.
4. Het signaal wordt vervolgens verder in de woning doorgetrokken naar een versterker, ingesteld voor uw operator.
5. Er wordt een binnenantenne geïnstalleerd om het signaal naar uw mobiele apparaten te verzenden.
6. Wanneer de stroom wordt ingeschakeld, kunt u gewoon beginnen te communiceren!

Vermindert straling

Met onze oplossing, zal de mobiele telefoon in staat zijn om te zenden met een veel lager transmissievermogen en zal dus ook de straling door het lichaam verminderen. Bovendien resulteert een lager transmissievermogen in een lager energieverbruik, wat de bedrijfstijd van de mobiele telefoon verlengd.

Grotere installaties

Als u een groter gebied wilt dekken, bijv. een fabrieksterrein, meerdere kantoren of meergezinswoningen, kunnen meerdere binnenantennes nodig zijn. In dergelijke gevallen voeren we uitgebreidere metingen uit om te zien hoeveel antennes nodig zijn. Afhankelijk van hoe het huis is gebouwd, dekt een binnenantenne tot 200 m2.

Nieuwbouw of renovatie

Om de installatie zo discreet mogelijk te laten zijn, is het altijd het beste om de situatie van tevoren te onderzoeken. Denk na over mobiele dekking in een vroeg stadium en plan uw installatie nog voordat u begint met bouwen of renoveren.

Een complete, betrouwbare en flexibele IoT-oplossing, die u zelf kunt beheren. Het geeft u volledige controle en is gemakkelijk op te schalen als dat nodig…

AddSecure Link Go is een plug-and-play oplossing voor bedrijven die een snelle en eenvoudige start willen in verbonden apparaten en systemen.