Home / Over ons / Werken bij ons

Werken bij ons

Wilt u de wereld veiliger en slimmer maken? Kom dan bij ons werken!

Een geweldige plek om te werken

AddSecure is een divers bedrijf met medewerkers uit vele landen. We hebben locaties in heel Europa, en we kunnen een breed scala aan spannende functies en opdrachten aanbieden. Van softwareontwikkeling van het begin tot het einde en productontwikkeling tot klantenondersteuning, financiën en marketing.

Ons doel is om ons bedrijf te versterken door de energie van één team. Wij focussen ons op cultuur en waarden, talentmanagement en het ontwikkelen van de vaardigheden van onze medewerkers. Onze waarden – klantgerichtheid, eenvoud, teamgeest en samenwerking – komen tot uiting in alles wat we doen. Hier werken gaat over het creëren van waarde voor onze klanten, onze collega’s en de maatschappij.

Wij zijn toegewijd om te investeren in onze medewerkers, zodat onze mensen de juiste vaardigheden en een gezonde cultuur hebben om te gedijen. We groeien en ontwikkelen door diversiteit, samenwerking, energie en aanmoediging, en door samen te werken maken we het verschil.

Een evenwichtig leven is een belangrijke factor bij het goed uitvoeren van uw taken. We zijn er trots op om aan onze teamleden veilige arbeidsomstandigheden, eerlijke contracten, pensioen en verzekeringen aan te bieden, evenals voordelen die het welzijn op en buiten het werk bevorderen.

 

 

Klantgerichtheid

We nemen het initiatief met onze klanten en doen ons uiterste best om ze te begrijpen, onze beloften na te komen en beschikbaar te zijn. We zijn flexibel en veranderen volgens de behoeften van de klant. Uiteindelijk draait het allemaal om het toevoegen van waarde.

Eenvoud

Verschillende. Makkelijk te begrijpen. Duidelijke functies en verwachtingen. Snelle beslissingen. Geen onnodige administratieve rompslomp. Het hoeft niet ingewikkelder te zijn dan dat.

Teamgeest en samenwerking

We werken allemaal naar dezelfde doelen toe. Daarom delen we informatie en kennis. We bouwen voort op elkaars sterke punten en geven feedback.

.

Ontmoet ons team

Wij zijn een diverse groep van open, vriendelijke, betrouwbare en deskundige mensen met een toewijding voor veilige en slimme oplossingen. En we delen een inspirerende missie om onze klanten te helpen bij te dragen aan een veiligere en slimmere wereld.

Lees korte interviews met enkele van onze teamleden die hieronder worden weergegeven.

 

Ik werk graag met de nieuwste technologie in ons dynamische R&D-team en dat we van elkaar leren in het hele bedrijf.

Francois Dumont, Softwaretester, Smart Transport, Frankrijk

Ik heb grote kansen gekregen om te groeien en me te ontwikkelen. En ik werk graag met mensen uit verschillende landen.

Roxanna Karlsen, Global Social Media en Inhoud Coördinator, Noorwegen

Werk is leuk en leerzaam en de collega's zijn geweldig! Er heerst een open klimaat en we hebben samen al veel gelachen.

Heino Rask, Systeemspecialist, Smart Alarms, Zweden

Kom bij ons

We zijn om ons team te versterken altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze positieve houding en waarden delen. Mensen die de wens hebben om te leren en te groeien samen met ons bedrijf. Bekijk onze opgelijste vacatures of stuur een algemene sollicitatie naar jobapplications@addsecure.com..

.

Open vacatures

 

 

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op via sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en releases:

     

 

 

We secure data and critical communications in a connected world