Home / Over ons / Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Onze mensen zijn degene die onze cultuur vorm geven. We zijn trots op al onze bekwame en toegewijde medewerkers. Hoor van hen hoe het is om met ons samen te werken.

Ik werk graag met de nieuwste technologie in ons dynamische R&D-team en dat we van elkaar leren in het hele bedrijf.

Francois Dumont, Softwaretester, Smart Transport, Frankrijk

 

“Werken als softwaretester in een internationaal bedrijf geeft me de mogelijkheid om te communiceren met mensen uit verschillende landen. Dat in combinatie met het feit dat ons R&D-team voortdurend de nieuwste technologie inbrengt, betekent dat ik voortdurend nieuwe vaardigheden en bekwaamheden ontwikkel. Dit is iets wat ik erg leuk vind!

Mijn achtergrond in programmeren en telecommunicatie (bachelordiploma) en het hebben gewerkt in het buitenland maakt van de baan hier een perfecte match. Ik zit sinds 2012 bij Smart Transport en vind deze sector erg interessant. Technologie is zeker een belangrijke factor in de transformatie van de transportsector.

Als ik niet help om het bedrijf te stimuleren, ga ik zeilen, kajakken of zwemmen of werk ik op mijn boerderij.”

 

 

Ik heb grote kansen gekregen om te groeien en me te ontwikkelen. En ik werk graag met mensen uit verschillende landen.

Roxanna Karlsen, Global Social Media en Inhoud Coördinator, Noorwegen

 

“Werken in een wereldwijde rol maakt mijn werk zowel gevarieerd, interessant als leuk. Er gebeurt altijd wel iets en er zijn elke dag nieuwe en andere uitdagingen. Ik communiceer met collega’s uit alle delen van de organisatie en werk graag met mensen uit verschillende culturen. De sfeer is zeer open, vriendelijk en collaboratief.

De marketingafdeling is zeer digitaal gefocust en we gebruiken nieuwe methoden om vraag, campagnes en activiteiten te stimuleren. Dit is erg spannend en geeft me de mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen. Sinds ik ongeveer tweeënhalf jaar geleden ben gestart, heb ik een aantal nieuwe taken op me genomen. Om de mogelijkheid te hebben om verschillende dingen te proberen en te werken met projecten die passen bij mijn interesses en mijn opleiding (bachelor of arts in reclame en brand management), is erg belangrijk voor mij.

Mijn vrije tijd heeft ook een wereldwijd tintje, omdat ik van reizen hou en familie heb in Australië en Nieuw-Zeeland.”

 

 

Werk is leuk en leerzaam en de collega's zijn geweldig! Er heerst een open klimaat en we hebben samen al veel gelachen.

Heino Rask, Systeemspecialist, Smart Alarms, Zweden

 

“Nu ik hier sinds 2013 werk, zie ik de samenwerkende werkomgeving als de kracht van het bedrijf. Er heerst een cultuur van betrokkenheid. We respecteren en luisteren naar elkaar, en we delen kennis, zowel binnen mijn afdeling alsook met de network operation centers.

Werk is leuk en leerzaam en de collega’s zijn geweldig! Er heerst een open klimaat en we hebben samen al veel gelachen.
Ik waardeer de mogelijkheden binnen IT die mij zowel professioneel als persoonlijk helpen te ontwikkelen.

Mijn werk is het vinden van creatieve oplossingen, zaken slimmer en efficiënter uitvoeren, iets wat ik ook thuis leuk vind, waar ik op ons perceel kan plannen, ontwerpen en renoveren. Ik woon dichtbij de bergen en houd van skiën in de winter. Daarnaast speel en produceer ik elektronische muziek. Dit kan komen omdat ik ben grootgebracht naast het Roskilde Festival …”

 

 

Customer focus

We take the initiative with our customers and do our utmost to understand them, keep our promises and be available. We are flexible and change according to customer needs. In the end, it’s all about adding value.

Simplicity

Distinct. Easy to understand. Clear roles and expectations. Quick decisions. No unnecessary red tape. It doesn’t have to be more complicated than that.

Team spirit and cooperation

We all work towards the same goals. Therefore, we share information and knowledge. We build on each other’s strengths and we give feedback.

.

Kom bij ons

We zijn om ons team te versterken altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze positieve houding en waarden delen. Mensen die de wens hebben om te leren en te groeien samen met ons bedrijf. Bekijk onze vacatures of stuur een algemene sollicitatie naar jobapplications@addsecure.com.

 

 

We secure data and critical communications in a connected world