Home / Over ons

Dit is AddSecure

Wij zijn een toonaangevende Europese provider van hoogwaardige oplossingen voor veilige data en kritische communicatie. Lees hier meer over ons bedrijf.

We beveiligen data en kritieke communicatie in een verbonden wereld

De wereld raakt steeds meer met elkaar verbonden. Organisaties in verschillende sectoren gebruiken de mogelijkheden van slimme technologie (IoT) en data om efficiënter te werken. Dit maakt het belangrijker dan ooit om op een veilige manier om te gaan met data en communicatie. Vaak kan dit levens- of bedrijfskritiek zijn en falen is geen optie. Leven, eigendom, vitale maatschappelijke functies en grote waarden zijn afhankelijk van veilige en beveiligde gegevens- en communicatieoplossingen – oplossingen waar u 24/7 kunt op vertrouwen.

Dit is waar AddSecure een verschil maakt. Met onze ervaring en expertise, gecombineerd met premium oplossingen en diensten, maken we het veilig en gemakkelijk voor verbonden apparaten om gegevens over te dragen en met elkaar te communiceren – in alarmen, gebouwen, elektriciteitsnetten, vrachtwagens en nog veel meer.

We beveiligen gegevens en kritieke communicatie in een verbonden wereld. Waardoor het zowel veilig als slim is.

 

Wij helpen onze klanten bij te dragen aan een veiligere en slimmere wereld

Bij AddSecure zien we het als onze missie om de wereld veiliger en slimmer te maken. We bedienen meer dan 50.000 klanten en partners in heel Europa met premium oplossingen voor veilige kritieke communicatie en data.

Onze klanten werken in de beveiligings- en veiligheidsindustrie, in het bouwen van beveiliging en automatisering, in de digitale zorg, in transport en logistiek, in nutsbedrijven en slimme steden en nog meer. We voorzien ze met slimme, veilige en betrouwbare oplossingen binnen Smart Alarms, Smart Care,  Smart Grids, Smart Rescue en Smart Transport.

 

De Scandinavische landen, Europa en daarbuiten

AddSecure is een snelgroeiend bedrijf. Onze thuismarkten zijn altijd de Scandinavische landen geweest, en met onze voortdurende focus op groei zijn we nu ook gevestigd in Australië, Benelux, Duitsland, Finland, Frankrijk, Polen, Spanje, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, en in de Verenigde Staten.

Vandaag zijn we met meer dan 880 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Ons hoofdkantoor is in Zweden en we hebben regionale kantoren en een netwerk van distributeurs in heel Europa.

Onze geschiedenis

AddSecure heeft sinds begin jaren ’70 veilige kritische communicatieoplossingen ontwikkeld en op de markt gebracht. Met onze oorsprong in de grootste Scandinavische telecom- en beveiligingsbedrijven, hebben we unieke kennis en competentie op het gebied van draadloze alarmcommunicatie en beveiliging, en we hebben sinds het millennium cloudgebaseerde oplossingen voor kritieke communicatie ontwikkeld. We waren zelfs het eerste bedrijf in Scandinavië dat door banken werd goedgekeurd voor alarmoplossingen op basis van mobiele communicatie.

Deze erfenis komt ons goed van pas. Vandaag de dag beveiligen we niet langer alleen de communicatie voor alarmen. Door innovatie en visionaire fusies met toonaangevende bedrijven bedrijven in heel Europa, lossen we uitdagingen op een breed scala aan gebieden op, zoals openbare veiligheid, transport, nutsbedrijven en meer.

Door slimme en veilige oplossingen voor gegevens en kritische communicatie aan te bieden, zijn we het epicentrum van de behoeften van een slimme wereld waar alles met elkaar verbonden zal zijn. De reis is pas begonnen.

 

 

We beveiligen data en kritieke communicatie in een verbonden wereld